ΠΑΟΚ

Déjà vu στο "Αρτέμιο Φράνκι" για τρεις

Déjà vu στο "Αρτέμιο Φράνκι" για τρεις
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Γλύκος, Κίτσιου και Κουλούρης ήταν στην αποστολή του ΠΑΟΚ και στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Φιορεντίνα, πριν δύο χρόνια. Διαβάστε κι άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία για την αποψινή αναμέτρηση.

Υπάρχουν ορισμένα ενδιαφέροντα στοιχεία που αφορούν την αποψινή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Φιορεντίνα, πέρα από το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει κερδίσει ποτέ στην Ιταλία.

Ας τα δούμε αναλυτικά:

-Τρεις από τους παίκτες που βρίσκονται και τώρα στην αποστολή είχαν ταξιδέψει ξανά στη Φλωρεντία, όταν πριν δύο χρόνια ο ΠΑΟΚ είχε αντιμετωπίσει και πάλι τη Φιορεντίνα. Πρόκειται για τους Γλύκο, Κίτσιου (είχαν αρχίσει στη βασική ενδεκάδα) και Κουλούρη (έμεινε στον πάγκο). Συνολικά από το τωρινό ρόστερ της ομάδας, είχαν βρεθεί στο "Αρτέμιο Φράνκι" τη σεζόν 2014-2015 και οι Αθανασιάδης, Περέιρα, Τζιόλης (επίσης βασικοί), ενώ ο Τζαβέλλας είχε μπει αλλαγή.

-Η Φιορεντίνα είναι αήττητη σε επτά σερί παιχνίδια της φάσης των ομίλων του Europa League.

-Η Φιορεντίνα έχει 100% επιτυχία σε προκρίσεις (τέσσερις φορές) από τη φάση των ομίλων είτε του Κυπέλλου UEFA, είτε του Europa League.

-Το αντίστοιχο ποσοστό του ΠΑΟΚ είναι 50% (τρεις στις έξι φορές)

-Ο Τιάμ (Ίντερ, Λανσιάνο, Γιουβέντους), ο Κρέσπο (Πάντοβα, Μπολόνια, Βερόνα) και ο Μπρκιτς (Ουντινέζε, Σιένα, Κάλιαρι και Κάρπι) είναι οι παίκτες του ρόστερ του ΠΑΟΚ που έχουν αγωνιστεί σε ιταλικούς συλλόγους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Για την πρώτη νίκη στην Ιταλία ο ΠΑΟΚ

Photo credits: Action images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ