ΠΑΟΚ

Big-4: Η απάντηση Σαββίδη στον Μαρινάκη

Big-4: Η απάντηση Σαββίδη στον Μαρινάκη

Ο Ιβάν Σαββίδης απάντησε στις αναφορές και τις καταγγελίες του Βαγγέλη Μαρινάκη κατά τη διάρκεια της συνάντησης του Big-4 με τους εκπροσώπους UEFA και FIFA.

Ο ΠΑΟΚ απέφυγε να τοποθετηθεί επίσημα για όσα έγιναν στη σημερινή συνάντηση τωνBig-4, ωστόσο οι άνθρωποι του Δικεφάλου θέλησαν να σχολιάσουν κάποια σημεία των συζητήσεων.

Οι αναφορές του Βαγγέλη Μαρινάκη στις καταγγελίες για σχέσεις ΠΑΟΚ - Ξάνθης αντιμετωπίστηκαν ως επί τω πλείστω απαξιωτικά από τον Ιβάν Σαββίδη. Ο ισχυρός άνδρας των "ασπρόμαυρων" από την πλευρά του ζήτησε να διερευνηθούν οι σχέσεις του Ολυμπιακού με άλλες ομάδες που μετέχουν στο πρωτάθλημα και με τις οποίες ανταλλάσσονται ποδοσφαιριστές ως δανεικοί ή όπως είπε "με υπέρογκες αγοραπωλησίες".

"Τόσα χρόνια ακούγαμε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού τον Μαρινάκη και το Θεοδωρίδη να μας λένε: μην κλαίτε και κάντε επενδύσεις. Τώρα κλαίνε αυτοί. Τους συμβουλεύουμε λοιπόν να κάνουν επενδύσεις", είπε σε μια αποστροφή του λόγου του ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ.

Γενικά από όσα ακούστηκαν στη συνάντηση, στην Τούμπα θεωρούν ότι οι Δημήτρης Μελισσανίδης και Γιάννης Αλαφούζος προσήλθαν σε αυτή με διάθεση για πραγματικό και ειλικρινή διάλογο και πως παρά το γεγονός ότι και οι δύο υποστήριξαν ότι γίνονται λάθη, δεν συμμερίστηκαν όσα έλεγε σε έντονους τόνους ο Βαγγέλης Μαρινάκης για τη διαιτησία.

Μάλιστα τονίζεται το γεγονός ότι ο Γιάννης Αλαφούζος από την πλευρά του τόνισε πως ναι μεν υπάρχουν προβλήματα στη διαιτησία, ωστόσο έχουν γίνει βήματα προς τα μπρος και πως τα πράγματα είναι βελτιωμένα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Στην αναφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη για την ιδιότητα με την οποία ο Ιβάν Σαββίδης παρευρίσκεται στη συνάντηση, του απάντησε πως είναι ο διοικητικός ηγέτης του ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η συνάντηση του Big-4: Νωρίτερα οι εκλογές, περισσότεροι ξένοι διαιτητές
Big-4: Η τοποθέτηση του Μαρινάκη στη συνάντηση
Big-4: Έντονος διάλογος Μαρινάκη - Γραμμένου

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ