ΠΑΟΚ

Αυτό είναι το τετραετές συμβόλαιο του Λημνιού με τον ΠΑΟΚ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΕΛΤΖΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΕΛΤΖΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Διαβάστε τις λεπτομέρειες του συμβολαίου που θα υπογράψει, πιθανόν τη Μεγάλη Δευτέρα, στον ΠΑΟΚ ο Δημήτρης Λημνιός. ΤοSport24.grέχει το ρεπορτάζ.

Ο Δημήτρης Λημνιός θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ ενόψει καλοκαιριού. Πιθανόν οι υπογραφές στο τετραετές συμβόλαιο θα πέσουν την Μεγάλη Δευτέρα και ο Ατρόμητος θα πάρει ποσό 900.000 ευρώ και ποσοστό μεταπώλησης (οι πληροφορίες μιλούν για 15%).

Έχει, όμως, ενδιαφέρον να δούμε τι δίνει στον 19χρονο παίκτη ο ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες τουSport24.gr, ο νεαρός εξτρέμ θα πάρει συνολικά για την τετραετία 800.000 ευρώ. Οι απολαβές του θα αυξάνονται κλιμακωτά κάθε χρόνο και θα αρχίζουν από τις 130.000 ευρώ την πρώτη σεζόν.

Στο συμβόλαιο υπάρχουν, φυσικά, αρκετά μπόνους επίτευξης ομαδικών και ατομικών στόχων, όπως επίσης και πολύ υψηλόbuy-out.

Άρχισε η προετοιμασία για τα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Eξάλλου, η ομάδα του ΠΑΟΚ άρχισε την προετοιμασία για το παιχνίδι πρωταθλήματος, αλλά και το ντέρμπι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Η προπόνηση της Πέμπτης (6/4) έγινε σε δύο γκρουπ. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας σε γυμναστήριο και πισίνα.

Όσοι πέρασαν ως αλλαγή είτε δεν αγωνίστηκαν προπονήθηκαν στην κυκλοφορία της μπάλας, τα τελειώματα και την κατοχή. Προβλήματα τραυματισμών – πλην του Πρίγιοβιτς – δεν υπάρχουν κι ο Ίβιτς μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ