ΠΑΟΚ

Ατζέντης Βέρνμπλουμ: "Δεν συζητάμε με Γκέτεμποργκ"

Ατζέντης Βέρνμπλουμ: "Δεν συζητάμε με Γκέτεμποργκ"
EUROKINISSI

Ο εκπρόσωπος του Πόντους Βέρνμπλουμ, Καρλ Φάγκερ, διέψευσε τα σενάρια επιστροφής του πελάτη του στην πρώην ομάδα του, την Γκέτεμποργκ.

Ο Καρλ Φάγκερ, ατζέντης του Πόντους Βέρνμπλουμ σε δηλώσεις του τόνισε ότι ο Σουηδός μέσος είναι έτοιμος να αγωνιστεί στα πλέι οφ και πως από την στιγμή που έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με τον ΠΑΟΚ δεν συζητά με καμία άλλη ομάδα, διαψεύδοντας έτσι τα σενάρια επιστροφής του στην Γκέτεμποργκ.

"Ο Πόντους είναι σε φόρμα και έτοιμος να παίξει ξανά. Προπονείται κανονικά με τον ΠΑΟΚ και προετοιμάζεται για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Ελπίζω να πάρει χρόνο συμμετοχής στα playoffs. Δεν υπάρχει καμία συζήτηση με την Γκέτεμποργκ. Έχει συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο με τον ΠΑΟΚ και δεν μπορεί να διαπραγματευθεί με άλλη ομάδα.

Τώρα έχει επιστρέψει, είναι ένας καλός παίκτης για τον ΠΑΟΚ και ο ίδιος και η οικογένειά του περνούν πολύ καλά στη Θεσσαλονίκη", είπε ο Φάγκερ που αναφέρθηκε και στην επόμενη ημέρα στο ποδόσφαιρο μετά την πανδημία του κορονοϊού.

"Όπως έχει η κατάσταση τώρα, δεν μπορούμε να σκεφτούμε τίποτα. Δεν γνωρίζουμε καν αν θα επιβιώσουν τα πρωταθλήματα.

Ο ΠΑΟΚ έχει έναν ισχυρό ιδιοκτήτη αλλά πραγματικά πιστεύω πως ο χάρτης του ποδοσφαίρου θα ξανασχεδιαστεί. Έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα συμβεί στην συνέχεια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ