ΠΑΟΚ

Ατρόμητος: "Φωτιά" ο Κουλούρης με 17 γκολ σε 18 ματς!

Ατρόμητος: "Φωτιά" ο Κουλούρης με 17 γκολ σε 18 ματς!

Ασταμάτητος ο Ευθύμης Κουλούρης με τη φανέλα του Ατρομήτου καθώς έφτασε τα 17 γκολ σε 18 ματς με τους Περιστεριώτες. Τα... τριπλά τέρματα έχει σκοράρει σε σύγκριση με πέρυσι.

Σε "κίλερ" έχει εξελιχθεί ο Ευθύμης Κουλούρης την εφετινή σεζόν που φορά τη φανέλα του Ατρομήτου. Ο 22χρονος επιθετικός από τότε που κατηφόρισε από τη Θεσσαλονίκη στο Περιστέρι κάνει πράγματα και θαύματα στην επιθετική γραμμή του Ατρομήτου.

Στο παιχνίδι, μάλιστα, κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης για τους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας ο στράικερ από την Σκύδρα πέτυχε το πρώτο χατ - τρικ της καριέρας του (σ.σ. στην Ελλάδα) και έφτασε τα 17 γκολ σε 18 επίσημες αναμετρήσεις!

Συγκριτικά με την περσινή σεζόν, ο Κουλούρης σε μισή αγωνιστική περίοδο έχει βρει δίχτυα... τριπλή φορά! Συγκεκριμένα, το 2017 - 2018, ο νεαρός επιθετικός σε 21 παιχνίδια με τη φανέλα του ΠΑΟΚ είχε σκοράρει 5 γκολ, ενώ είχε μοιράσει και δύο ασίστ. Ακόμη και στις ασίστ ο Κουλούρης είναι καλύτερος διότι μέχρι στιγμής μετρά τρεις.

Το προηγούμενο χατ - τρικ του Κουλούρη είχε γίνει όταν αγωνιζόταν δανεικός στην Ανόρθωση σ' ένα ματς Κυπέλλου που η ομάδα του είχε νικήσει 9-0 και ο ίδιος σκόραρε στο παιχνίδι έξι γκολ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ