ΠΑΟΚ

Ατομικό για Γλύκο, Ελ Καντουρί

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στο ελάχιστο οι απουσίες ενόψει της επανέναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων για τον Ράζβαν Λουτσέσκου με φόντο την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Λεβαδειακό (06/01, 17:15).

Με μια προπόνηση που έγινε το πρωί, οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν στην δουλειά μετά το ρεπό της Πρωτοχρονιάς και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση κόντρα στους Βοιωτούς το Σάββατο (06.01, 17:15) στο γήπεδο της Τούμπας.

Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε δουλειά τόσο στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης, όσο και σε αυτό της τακτικής. Μετά την προθέρμανση οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και έπαιξαν παιχνίδι κατοχής και κυκλοφορίας σε μικρές εστίες.

Στην συνέχεια κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν έναν στίβο μάχης που έστησε το τεχνικό επιτελείο, με εμπόδια, ενώ το τελευταίο μέρος του προγράμματος ήταν αφιερωμένο στην τακτική με παιχνίδι δέκα εναντίον δέκα σε μία εστία. Οι Παναγιώτης Γλύκος και Ομάρ Ελ Καντουρί συνέχισαν ατομικό πρόγραμμα και δουλεύουν προκειμένου να επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς. Πλην των δυο ποδοσφαιριστών, στη λίστα των απόντων βρίσκεται και ο τιμωρημένος Ρόμπερτ Μακ.

Την Τετάρτη ο Δικέφαλος του βορρά θα προπονηθεί στις 11:00 στο Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Νέα Μεσημβρία.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ