ΠΑΟΚ

Αθώοι 11 οπαδοί του ΠΑΟΚ για επεισόδια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Αθώοι 11 οπαδοί του ΠΑΟΚ για επεισόδια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης αθώωσε τους οπαδούς του Δικεφάλου που είχαν κατηγορηθεί για συμπλοκή με οπαδούς του Ηρακλή τον Οκτώβριο του 2016, πριν το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ηρακλής.

Στις 16 Οκτωβρίου του 2016 είχε σημειωθεί συμπλοκή μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή, έξω από σύνδεσμο φίλων του Ηρακλή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Έντεκα οπαδοί του ΠΑΟΚ κάθισαν στο εδώλιο του κατηγορουμένου με τις κατηγορίες της "απόπειρας πρόκλησης σωματικής βλάβης", "διατάραξης κοινή ειρήνης" και παραβάσεων των νόμων περί όπλων και περί αθλητικής βίας, όμως το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης αποφάσισε ότι είναι αθώοι.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα "Voria.gr", ο εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την ενοχή των κατηγορουμένων μόνο για διατάραξη κοινής ειρήνης ενώ το δικαστήριο τους αθώωσε επειδή έκρινε ότι δεν τέλεσαν κανένα από τα αδικήματα, που περιλαμβάνονταν στο κατηγορητήριο.

Οι νεαροί κατά την απολογία τους παραδέχτηκαν ότι βρέθηκαν στη γύρω περιοχή, πηγαίνοντας προς το γήπεδο, αλλά αρνήθηκαν ότι συμμετείχαν στη συμπλοκή.

Από την πλευρά τους, οι μάρτυρες αστυνομικοί του τμήματος Αθλητικής Βίας κατέθεσαν στο δικαστήριο ότι είχαν θέσει υπό παρακολούθηση τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, κατά την αποχώρηση τους από την οδό Μητροπολίτου Γενναδίου, όπου προηγήθηκε συμπλοκή με οπαδούς του Ηρακλή, έξω απ' το σύνδεσμο της "Αυτόνομης Θύρας 10".

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε περισσότερα από πέντε ΙΧ επιβατικά αυτοκίνητα ενώ δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ