ΠΑΟΚ

Αθλητικό κέντρο "Νάσος Κωνσταντίνου"

Αθλητικό κέντρο "Νάσος Κωνσταντίνου"

Η Pafos FC τιμά τη μνήμη του αδικοχαμένου οπαδού του ΠΑΟΚ Νάσου Κωνσταντίνου, που υπήρξε ποδοσφαιριστής της, δίνοντας το όνομά του στο αθλητικό κέντρο του συλλόγου και τοποθετώντας στην είσοδό του προτομή του.

Η Pafos FC, ομάδα της γενέτειρας του Νάσου Κωνσταντίνου, του 24χρονου οπαδού του ΠΑΟΚ που ο θάνατός του είχε συγκλονίσει Ελλάδα και Κύπρο, αποφάσισε να τιμήσει τη μνήμη του. Θα δώσει στο αθλητικό κέντρο της το όνομά του, τοπθετώντας στην είσοδό του μία προτομή του.

Επίσης, στα πλανα της είναι να διοργανώσει ένα φιλικό παιχνίδι με τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ, ενώ αποφάσισε να δώσει στην οικογένεια του Νάσου το πρώτο διαρκείας της νέας σεζόν.

Ο 24χρονος άτυχος νέος υπήρξε ποδοσφαιριστής της ομάδας (τόσο στις Ακαδημίες, όσο και στους Άνδρες), ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο τελευταίος του ποδοσφαιρικός σταθμός υπήρξε ο Φοίνικας Αγίας Μαρίνας.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση της Pafos FC αναφέρει:

"Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Pafos F.C, ανακοινώνει στο κόσμο της Πάφου και σε όλο το φίλαθλο κοινό επίσημα τις αποφάσεις που έχουν παρθεί, για να τιμηθεί η μνήμη του αδικοχαμένου συμπολίτη μας Νάσου Κωνσταντίνου.

Ο Νάσος, είναι άξιο τέκνο της πόλης μας και αθλητής γέννημα θρέμμα της ομάδας μας και θα τιμηθεί δεόντως από το Σωματείο μας, το οποίο θα διατηρήσει άσβεστη την μνήμη του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε όπως το Αθλητικό Κέντρο του Σωματείου μας, το οποίο θα ανακαινιστεί και θα καταστεί ένα σύγχρονο Αθλητικό Κέντρο ευρωπαϊκών προδιαγραφών, μετονομαστεί σε “Αθλητικό Κέντρο Νάσος Κωνσταντίνου”. Τα έργα ανακαίνισης του Αθλητικού Κέντρου θα αρχίσουν εντός Ιουνίου.

Στην είσοδο του Αθλητικού Κέντρου θα τοποθετηθεί προτομή του Νάσου Κωνσταντίνου. Δια της παρούσης, το Διοικητικό Συμβούλιο προκηρύσσει διαγωνισμό φιλοτέχνησης της προτομής του.

Όσοι καλλιτέχνες ενδιαφέρονται για τον διαγωνισμό, παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με τον κ.Πολύβιο Παλιούρα στο τηλ.99804810 για τις σχετικές λεπτομέρειες.

Επίσης, θα επιδιωχθεί να διοργανωθεί φιλικός αγώνας ή τουρνουά προς τιμήν του Νάσου Κωνσταντίνου, με την συμμετοχή του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Είμαστε σε επικοινωνία με το Σωματείο του ΠΑΟΚ για την εξεύρεση ημερομηνίας και περαιτέρω λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

Το εισιτήριο διαρκείας για την φετινή περίοδο, με αριθμό 0001 θα δοθεί στην οικογένεια του Νάσου Κωνσταντίνου.Άλλες αποφάσεις θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο".

Δείτε τις σχετικές ανακοινώσεις στο facebook:


TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ