ΠΑΟΚ

Αθανασιάδης: "Nα γίνουμε περισσότερο ομάδα"

Αθανασιάδης: "Nα γίνουμε περισσότερο ομάδα"
INTIME SPORTS

Διαβάστε τα όσα δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό ο Στέφανος Αθανασιάδης. Τι είπε και ο Τάις Λίμπρεχτς.

Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να γίνει περισσότερο ομάδα μέσα στο γήπεδο και τότε θα μπορεί να χτυπήσει τον Ολυμπιακό σύμφωνα με τον Στέφανο Αθανασιάδη.

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ο Στέφανος Αθανασιάδης είπε:

" Ξέραμε από την αρχή ότι θα είναι δύσκολο το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Δεν μπήκαμε καλά και κάναμε πολλές λάθος πάσες στο πρώτο ημίχρονο, για αυτό προηγήθηκε ο Παναθηναϊκός. Στη συνέχεια παίξαμε πιο δυνατά, πετύχαμε την ισοφάριση και με τον κόσμο να μας δίνει ώθηση πετύχαμε και δεύτερο γκολ.

Αυτό που είχαμε ως εντολή από τον προπονητή και το δουλέψαμε στην προπόνηση, ήταν να χτυπήσουμε στην πλάτη της άμυνας του Παναθηναϊκού, γιατί εκεί είχαμε εντοπίσει αδυναμίες.

Αν προσέξατε, έτσι κερδίσαμε και το πέναλτι, από μια μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του αντιπάλου. Ήταν κάτι που είχε ζητήσει ο προπονητής και είχαμε δουλέψει στην προπόνηση".

Για την παρουσία του κόσμου: " Ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει δείξει πως στηρίζει πολύ την ομάδα. Υπήρξαν παιχνίδια στην Ευρώπη που ο κόσμος δεν μπόρεσε να δει την ομάδα λόγω της τιμωρίας και σήμερα θα ήταν διψασμένος.

Εμείς είχαμε την κούραση από το ευρωπαϊκό παιχνίδι, αλλά παίζαμε ένα ντέρμπι και ήμασταν υποχρεωμένοι να πάρουμε την νίκη. Θεωρώ πως έχουμε εξαιρετικούς παίκτες στην ομάδα, απλά πρέπει να γίνουμε περισσότερο ομάδα στο γήπεδο.

Αν καταφέρουμε με τα παιχνίδια να το εμφανίσουμε κι αυτό, τότε πιστεύω θα μείνουμε κοντά στον Ολυμπιακό και ίσως στα μεταξύ μας παιχνίδια να παιχθεί το πρωτάθλημα".

Λίμπρεχτς: "Γιατί όχι να χτυπήσει τον Ολυμπιακό;"

Ο Τάις Λίμπρεχτς, που βρέθηκε στην Τούμπα, μίλησε για τον ΠΑΟΚ μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό είπε:

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να "χτυπήσει" τον Ολυμπιακό: "Γιατί όχι, δεν υπάρχει μεγάλη απόσταση αλλά θα γίνει μεγάλη μάχη ανάμεσα σε δύο μεγάλες ομάδες. Ο Στέφενς είναι καλός προπονητής και έχει όνομα".

Για τον ποιον παίκτη ξεχώρισε: " Δεν ξέρω τους παίκτες τόσο καλά, δεν μιλάμε τόσο για έναν ξεχωριστά αλλά συνολικά σαν ομάδα".

Για το ποιος παίκτης της Εθνικής Ελλάδας του αρέσει: " Είδα τον Σαμαρά στη τηλεόραση αλλά τώρα είμαι λίγο μακριά από το ποδόσφαιρο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ