ΠΑΟΚ

Αθανασιάδης: "Δεν μπορώ να το χωνέψω"

Αθανασιάδης: "Δεν μπορώ να το χωνέψω"
INTIME SPORTS

"Σκασμένος" ήταν ο Αθανασιάδης για την ήττα από τον Αστέρα. Πώς σχολίασε ο Mαντούρο τη φάση του δεύτερου γκολ.

Ο Στέφανος Αθανασιάδης δεν μπορούσε να πιστέψει την εξέλιξη που είχε ο αγώνας στην Τρίπολη. Στις δηλώσεις του μετά το ματς σημείωσε:

Για την απίστευτη εξέλιξη του αγώνα με τον Αστέρα: "Το ζήσαμε και αυτό... Δεν μπορώ να το χωνέψω και σίγουρα υπάρχει μεγάλη απογοήτευση. Δεν αξίζαμε αυτή την ήττα αλλά η ουσία είναι πως μετράμε συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες και αυτό πρέπει να αλλάξει. Ειδικά, δεν μπορώ να χωνέψω πως χάσαμε με ανατροπή όπως και στα Χανιά. Αλλά σε αυτό το ματς, ήμασταν καλύτεροι, ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Κάναμε ευκαιρίες, σκοράραμε αλλά από το πουθενά δεχθήκαμε δυο γκολ χωρίς να κάνει φάση ο αντίπαλος. Χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας και χάσαμε το ματς...".

Για τη δεύτερη θέση που δεν είναι πλέον δεδομένη: "Αυτή είναι η αλήθεια. Μας έχουν φτάσει και πρέπει στα επόμενα παιχνίδια εμείς να ανοίξουμε την διαφορά ενόψει των πλέι οφ. Όπως χάσαμε τη διαφορά έτσι τώρα πρέπει να την μεγαλώσουμε και πάλι".

Για τον επερχόμενο αγώνα με τη Μπενφίκα: "Άλλη διοργάνωση, άλλο παιχνίδι, μεγάλο ματς για εμάς και για τον σύλλογο. Πιστεύω ότι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα".

Για το γεγονός πώς σκόραρε για ένα ακόμη παιχνίδι: "Νιώθω καλά και μου βγαίνει στο γήπεδο. Αλλά τί να το κάνω; Χίλιες φορές να μην σκοράρω και να βάζει άλλος τα γκολ και να κερδίζουμε..."

Μαντούρο: "Κακή συνεννόηση στο δεύτερο γκολ"

Ο Χέντβιχες Μαντούρο μίλησε για τη φάση του δεύτερου τέρματος και την ήττα του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη. Αναλυτικά όσα είπε: "Δεν αξίζαμε την ήττα αλλά στο ποδόσφαιρο έτσι είναι τα πράγματα. Κάποιες φορές παίζεις άσχημα και κερδίζεις και κάποιες άλλες χάνεις χωρίς να το αξίζεις όπως έγινε τώρα. Εμείς ήμασταν καλοί, είχαμε ευκαιρίες αλλά από δυο στιγμές αδράνειας δεχθήκαμε γκολ. Στο ποδόσφαιρο χρειάζεσαι και την τύχη την οποία δε είχαμε.

Το ένα γκολ προήλθε από στιγμή αδράνειας και το άλλο από κακή συνεννόηση. Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε το παιχνίδι από πίσω. Είδατε ότι κάναμε ευκαιρίες, σκοράραμε και θα μπορούσαμε να είχαμε και άλλα γκολ. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και πιστεύω ότι θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Πιστεύω ότι έχω να προσφέρω περισσότερα στο κέντρο του γηπέδου αλλά από τη στιγμή που ο προπονητής μου ζητά να παίξω στην άμυνα, δεν τίθεται θέμα και προσπαθώ να βοηθήσω"

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ