ΠΑΟΚ

Άρχισε και διακόπηκε για τις 2 Μαΐου η δίκη Γούμενου

ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΟΥΜΕΝΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Γούμενος MOTIONTEAM

Η δίκη του πρώην μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, Γιάννη Γούμενου, για την υπεξαίρεση 780.000 ευρώ από τα ταμεία της ΠΑΕ, άρχισε την Παρασκευή (31/3) και θα συνεχιστεί στις 2 Μαΐου.

Μετά από έξι αναβολές άρχισε την Παρασκευή (31/3) η δίκη του Γιάννη Γούμενου για την κατηγορία της υπεξαίρεσης 780.000 ευρώ από τα ταμεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο διάστημα της διοίκησής του.

Κατέθεσαν ο ορκωτός λογιστής, ο οποίος επιβεβαίωσε το ύψος του ποσού, και ο Νίκος Βεζυρτζής, ο οποίος υποστήριξε πως όταν ανέλαβε τη διοίκηση της ΠΑΕ μετά τον Γούμενο, διαπίστωσε ότι έλειπαν τα χρήματα και τα παραστατικά που θα δικαιολογούσαν την εκταμίευσή τους και μάλιστα σε μία εποχή που υπήρχαν χρήματα λόγω της πώλησης του Σαλπιγγίδη στον Παναθηναϊκό.

Επίσης, κατέθεσε ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής, ο οποίος σημείωσε ότι μόλις η διοίκηση του Ερασιτέχνη αντιλήφθηκε ότι κάτι στραβό συμβαίνει στην ΠΑΕ, το κατήγγειλε. Μεταξύ των μαρτύρων που πρόλαβαν να καταθέσουν και ο υπεύθυνος λογιστηρίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκείνη την περίοδο, ο Γιάννης Γιαννακάκης, που προσπάθησε να δώσει κάποιες δικαιολογίες στον Γούμενο.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει ασκήσει πολιτική αγωγή και στο δικαστήριο ήταν παρόντες οι νομικοί που ανέλαβαν την υπόθεση, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και ο Αχιλλέας Μαυρομάτης. Η δίκη διακόπηκε λόγω παρέλευσης ωραρίου και θα συνεχιστεί στις 2 Μαΐου.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ