ΠΑΟΚ

Αρχισαν δουλειά στον ΠΑΟΚ

Αρχισαν δουλειά στον ΠΑΟΚ
MOTIONTEAM

Ο Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς και οι έξι συνεργάτες του βρέθηκαν με τους παίκτες του ΠΑΟΚ και άρχισαν δουλειά στη Νέα Μεσημβρία (VIDEOS, PHOTO)

Το απόγευμα στη Νέα Μεσημβρία έγινε η πρώτη γνωριμία του Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς και των συνεργατών του με τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Πέραν των όσων αναφέραμε σε ενημέρωση το βράδυ της Τετάρτης (21/6), έδωσαν το παρών οι νεαροί Χατζηδίμπας, Σταθόπουλος, Πατράλης και Δημητρίου που "ανέβηκαν" στην πρώτη ομάδα, ενώ έγινε γνωστό ότιο ο Μπίσεσβαρ είχε εξασφαλίσει μία ακόμη μέρα άδεια.

Όσο για το τιμ του Στανόγεβιτς. Ο πρώτος βοηθός του θα είναι ο Λιούμπισα Ράνκοβιτς. Το ρόλο του δεύτερου βοηθού, μαζί με τον Σνάουτσνερ, και αναλυτή θα αναλάβει ο Μπράνιμιρ Μίτσοβιτς, ενώ γυμναστής θα είναι ο Βλάντιμιρ Τσεπζάνοβιτς. Ως γυμναστής αποκατάστασης παραμένει στο τεχνικό τιμ ο Βασίλης Καναράς.

Προπονητής τερματοφυλάκων ανέλαβε ο Γιώργος Σκιαθίτης που πήρε «προαγωγή» από τις ακαδημίες. Τέλος, ο Κυριάκος Τσιτιρίδης παραμένει στον χειρισμό των Stats Sport, Vis Track και στις αναλύσεις μέσω video.

Το δελτίο Τύπου της πρώτης προπόνησης:

"Ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς και οι συνεργάτες του γνωρίστηκαν με τους ποδοσφαιριστές στ’ αποδυτήρια και… συστήθηκαν στο γήπεδο. Στον πραγματικό χώρο εργασίας. Το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε εξ ολοκλήρου με χρήση μπάλας και ήταν χαμηλής έντασης. Μια εισαγωγή για τη συνέχεια της προετοιμασίας. Οι ασκήσεις αφορούσαν την τεχνική και την αερόβια φυσική κατάσταση. Ο Φερνάντο Βαρέλα κι ο Τζάλμα Κάμπος που έκλεισαν την περασμένη σεζόν τραυματίες κατά τη διάρκεια των διακοπών ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης υπό τον έλεγχο των ανθρώπων του ΠΑΟΚ.

Οι δύο παίκτες εξετάστηκαν από τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου Μανώλη Παπακώστα , έχουν ξεπεράσει τα προβλήματά τους και μετά από τριήμερη προσαρμογή θα ακολουθήσουν κανονικά το πρόγραμμα των προπονήσεων. Στην προπόνηση συμμετείχαν οι νεαροί Πατράλης, Χατζηδίμπας, Δημητρίου, Σταθόπουλος και οι Κωνσταντινίδης, Δημητρίαδης, Ζάιρο, Κοροβέσης, Κάκκο, Μελίσσας και Αντόνις που επέστρεψαν από τους δανεισμούς τους. Την Παρασκευή (23.05) οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν στις 19:30 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας".

Δείτε videos από τα social media της ΠΑΕ:







TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ