ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης - ΠΑΟΚ: "Ψάχνεται" ακόμη ο Λουτσέσκου

CHAMPIONS LEAGUE / ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM)
CHAMPIONS LEAGUE / ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Πόντους Βέρνμπλουμ και Ροντρίγκο Μπίσεσβαρ έχουν προβάδισμα να αρχίσουν στην ενδεκάδα του ντέρμπι με τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με τον προπονητή του ΠΑΟΚ να μην έχει ακόμη κατασταλάξει στα πλάνα του.

Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει το πρωί του Σαββάτου (20/10) την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Άρη. Η τελευταία προπόνηση θα γίνει στην Τούμπα με το Ραζβάν Λουτσέσκου να μην έχει ακόμη αποκαλύψει τα πλάνα του, τουλάχιστον σε απόλυτο βαθμό.

Μπορεί ο Πόντους Βέρνμπλουμ να έχει αποκτήσει προβάδισμα έναντι του Εβγκέν Σάκχοφ για να είναι αυτός ο αντί- Μαουρίτσιο και ο Ροντρίγκο Μπίσεσβαρ να προορίζεται να καλύψει το κενό του Δημήτρη Πέλκα, ωστόσο υπάρχουν πράγματα που συνεχίζει να "δουλεύει" ο προπονητής των Κυπελλούχων.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν οι δοκιμές που κάνει ο Ραζβάν Λουτσέσκου με τον Αλίν Τόσκα στο αριστερό άκρο της άμυνας και τον Αντελίνο Βιεϊρίνια προωθημένο.

Όπως όλα δείχνουν η προπόνηση του Σαββάτου (20/10) θα είναι αυτή από την οποία θα προκύψει το τελικό σχήμα. Ήδη, πάντως, κάποιες θέσεις να φαίνεται να είναι "πιασμένες".

Ο Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια, ο Μάτος στο δεξί άκρο της άμυνας, οι Κρέσπο - Βαρέλα στα στόπερ, Κάνιας στον άξονα της μεσαίας γραμμής και ο Πρίγιοβιτς στην κορυφή της επίθεσης. Για τις υπόλοιπες θέσεις υπάρχουν ποδοσφαιριστές που δείχνουν να έχουν περισσότερες πιθανότητες να αγωνιστούν αν και δεν αποκλείεται να προκύψει κάποια έκπληξη στο αρχικό σχήμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ