ΠΑΟΚ

Αποθεραπεία για Πέλκα, Λεβέκ

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟΚ / (Α) (Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟΚ / (Α) (Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του για το παιχνίδι του Σαββάτου (16/9) με τον Παναιτωλικό. Αποθεραπεία για Πέλκα, Λεβέκ. Δείτε την παρακάμερα της αναμέτρησης στη Ριζούπολη.

Μία μέρα μετά τον αγώνα της Ριζούπολης, εκεί που ο ΠΑΟΚ άφησε δυο βαθμούς, οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου προπονήθηκαν σε δύο γκρουπ, στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Όσοι βρέθηκαν στην αρχική ενδεκάδα ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποφόρτισης και οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και τακτικής.

Ο Ντοριάν Λεβέκ ακολούθησε ειδικό ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο, και ο Δημήτρης Πέλκας ακολούθησε θεραπεία λόγω χτυπήματος στον οπίσθιο μηριαίο κι έκανε θεραπεία.

Ο 23χρονος μέσος αναμένεται να προπονηθεί κανονικά την Τετάρτη (13/9), με την προπόνηση να έχει οριστεί για τις 6:00 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

Η παρακάμερα από την Ριζούπολη

Εξάλλου, δείτε τις αντιδράσεις και την τελική απογοήτευση των "ασπρόμαυρων" μετά τη νέα "λευκή" ισοπαλία στο πρωτάθλημα. Από την προθέρμανση, που γίνεται πάντα υπό την επίβλεψη του Ράζβαν Λουτσέσκου, μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης που έφερε σκυμμένα κεφάλια στο "ασπρόμαυρο" στρατόπεδο, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρουσίασε τα πλάνα από την παρακάμερα της αναμέτρησης της Δευτέρας.

Πατήστε ΕΔΩ και δείτε την παρακάμερα του ΠΑΟΚ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ