ΠΑΟΚ

Αποστολίδης: "Ο Σαββίδης είναι πλέον αποφασισμένος να τα δώσει όλα"

Παρουσίαση της επετειακής φανέλας του ΠΑΟΚ για την συμπλήρωση των 90 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου.
(ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ)
Παρουσίαση της επετειακής φανέλας του ΠΑΟΚ για την συμπλήρωση των 90 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου. (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ) MOTIONTEAM

Ο Κούλης Αποστολίδης περιέγραψε πως ο Σαββίδης έφτασε από την απογοήτευση στο ντερμπι με τον Ολυμπιακό στην μεγάλη χαρά μετά τον τελικό του Κυπέλλου που προδιαγραφει ένα πολύ θετικό μέλλον για τον ΠΑΟΚ.

Ο Κούλης Αποστολίδης παραχώρησε συνέντευξη στον "Fair Play 96,1" και ανέλυσε τα δεδομένα για τον ΠΑΟΚ μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και αναφέρθηκε στο δύσκολο διάστξμα που πέρασε ο Ιβάν Σαββίδης.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για τα μηνύματα του τελικού: "Αυτό που ισχυριζόμασταν όλοι ότι ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα αποδείχθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Την επομένη του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό κλήθηκα κι εγώ να πω μία γνώμη για το τι μέλλει γενέσθαι και είδα από κοντά πόσο πικραμένος ήταν ο Ιβάν Σαββίδης από τον πόλεμο που δέχεται, έφτασε σε ένα σημείο να πει "θα πάρω την ομάδα και θα φύγω". Από εκείνο το σημείο μέχρι τώρα, η ψυχολογική του κατάσταση είναι η… νύχτα με τη μέρα. Πλέον είναι αποφασισμένος να τα δώσει όλα. Όλα αυτά περάσανε και το μέλλον του ΠΑΟΚ προδιαγράφεται πολύ θετικό. Τους επιτελείς πλέον πρέπει να απασχολεί το… από εδώ και πέρα".

Για τους στόχους που πρέπει να βάλει ο ΠΑΟΚ: "Μοιραία ο στόχος του ΠΑΟΚ για την επόμενη χρονιά είναι το Πρωτάθλημα και η καλή παρουσία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, που σημαίνει είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Για να γίνουν αυτά πρέπει να επικεντρωθεί σε μία-δύο κατευθύνσεις. Πρώτον, στην ενίσχυση του ρόστερ σε συγκεκριμένες θέσεις και δεύτερον, στην ενίσχυση της αγωνιστικής νοοτροπίας προκειμένου η ομάδα να κερδίζει ντέρμπι στην Αθήνα. Σ’ αυτό το κομμάτι είχαμε ένα έλλειμμα φέτος. Σε τέτοια παιχνίδια χρειάζεται μία θετική ποδοσφαιρική μαγκιά".

Για το νέο γήπεδο και τις ακαδημίες: "Ήταν δύσκολο το φετινό έργο του ΠΑΟΚ, καθώς άλλαξε προπονητή και ο Λουτσέσκου έπρεπε να προσαρμοστεί γρήγορα. Πρέπει η ομάδα να ενισχυθεί με κάποιους παίκτες υψηλού επιπέδου και να μπορέσει να κερδίζει πανηγυρικά τις μεγάλες ομάδες της Αθήνας. Παράλληλα, είναι μεγάλη υπόθεση η ύπαρξη ενός νέου γηπέδου για την αναπτυξιακή πορεία της ομάδας. Επίσης, οι υποδομές είναι μία σημαντική παράμετρος κι εκεί πρέπει να τηρείται η σχέση κόστους – ωφέλειας. Πάντως, φαίνεται η δουλειά από τις επενδύσεις που κάνει ο Σαββίδης στα τμήματα υποδομών. Χρειάζεται, απλά, να γίνει η τελική αναπροσαρμογή, προκειμένου να υπάρξει παραγωγικότητα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ