ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποστολή με… rotation στον ΠΑΟΚ ενόψει και Ολυμπιακού

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Από την ανακοίνωση της αποστολής του ΠΑΟΚ για τον αγώνα κυπέλλου με τον Άρη την Τετάρτη (26/9) φαίνεται η διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου να κάνει αλλαγές, ενόψει και του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Τετάρτη για την 1η αγωνιστική του Κυπέλλου τον Άρη και ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας κάνοντας rotation ενόψει και της αναμέτρησης που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό τη Κυριακή στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Έτσι εκτός του τιμωρημένου Αλέξανδρου Πασχαλάκη και του Ουάρντα που έχει μπει για μια εβδομάδα στον… πάγο ο Ρουμάνος τεχνικός αποφάσισε να μην χρησιμοποιήσει τους Βιειρίνια, Βαρέλα, Μαουρίσιο και Στέλιο Μαλεζά.

Ο τελευταίος που δεν έχει συμμετοχές ούτε στο πρωτάθλημα πληρώνει τον κανονισμό που θέλει δύο τουλάχιστον νεαρούς να βρίσκονται στην αποστολή των αγώνων Κυπέλλου.

Την αποστολή του Δικεφάλου που ξεκινά την προάσπιση του τίτλου του αποτελούν οι: Ρέι, Σιαμπάνης, Μάτος, Κίτσιου, Τόσκα, Μπαλογιάννης, Κρέσπο, Χατσερίδης, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Λημνιός, Πρίγιοβιτς, Καρέλης και Ακπόμ .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ