ΠΑΟΚ

Αποστολή με όλα τα επιθετικά όπλα ο ΠΑΟΚ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέλεξε να αφήσει τον Τιμπό Μουλέν εκτός 18άδας για τον κρίσιμο αγώνα στην Τρίπολη με τον Αστέρα και συμπεριέλαβε σ' αυτή όλα τα επιθετικά όπλα του. Παρουσία του Ιβάν Σαββίδη η τελευταία προπόνηση στην Τούμπα.

Δεν είχε εκπλήξεις η αποστολή του ΠΑΟΚ που επέλεξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου για τον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Ο Ρουμάνος κόουτς άφησε εκτός μόνο τον Τιμπό Μουλέν που ακόμη, όμως, δεν έχει αποκτήσει πολύ σημαντικό ρόλο στην ομάδα του Δικεφάλου.

Φυσικά, εκτός 18άδας είναι και ο Ομάρ Ελ Καντουρί που έκανε ατομικό πρόγραμμα υψηλής έντασης και τεστ ετοιμότητας, καθώς σταδιακά αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Παρών στην Τούμπα ήταν και ο Ιβάν Σαββίδης που είδε τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους παίκτες του να δουλεύουν στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης με την ομάδα της Αρκαδίας εστιάζοντας στην ανάπτυξη.

Παράλληλα, το πρόγραμμα είχε και εξάσκηση στις στημένες φάσεις. Οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Ράζβαν Λουτσέσκου για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης είναι οι: Πασχαλάκης, Ρέι, Αζεβέδο, Μάτος, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Μαλεζάς, Βαρέλα, Κάνιας, Μαουρίσιο, Σάχοβ, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Λημνιός, Κάμπος, Μακ, Κουλούρης, Πρίγιοβιτς.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ