ΠΑΟΚ

Αποστολή με Κρέσπο, χωρίς Μουλέν και Ρέι ο ΠΑΟΚ

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
Κρέσπο MOTIONTEAM

Οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου για τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Πανιώνιο την Τρίτη (17/4, 19.00) στην Τούμπα. Διαθέσιμος ο Κρέσπο, εκτός οι Μουλέν και Ρέι.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την μίνι προετοιμασία για τον δεύτερο ημιτελικό με τον Πανιώνιο με προπόνηση στην Τούμπα. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δούλεψε στην τακτική, στα τελειώματα έπειτα από οργανωμένη προσπάθεια και στις στημένες φάσεις. Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο προπονήθηκε και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, όπως και οι Πέλκας , Μαουρίσιο που επιστρέφουν από τιμωρία.

Αντίθετα, ο Τιμπό Μουλέν ένιωσε ενοχλήσεις στην πελματιαία απονεύρωση και ο Ρουμάνος τεχνικός προτίμησε να τον αφήσει εκτός, όπως και τους Μαλεζά, Μιχόγεβιτς που συνεχίζουν ατομικό πρόγραμμα. Εκτός είναι και ο Ρέι, καθώς προτιμήθηκε ο νεαρός Σιαμπάνης για να είναι "οκ" ο ΠΑΟΚ με τις διατάξεις περί νεαρών που ισχύουν στο Κύπελλο.

Οι 18 παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή του ΠΑΟΚ είναι οι: Σιαμπάνης, Πασχαλάκης, Μάτος, Αζεβέδο, Κρέσπο, Βαρέλα, Μαουρίσιο, Σάχοβ, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Κάμπος, Βιεϊρίνια, Μακ, Λημνιός, Κουλούρης, Πρίγιοβιτς .

Υπενθυμίζεται ότι στο πρώτο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ είχε νικήσει με 3-1 τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ