ΠΑΟΚ

Αποστολή με Ελ Καντουρί, αλλά και νέα προβλήματα

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ  Ο ΟΜΑΡ ΕΛ ΚΑΝΤΟΥΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (EUROKINISSI SPORTS / MOTION TEAM)
Ελ Καντουρί EUROKINISSI SPORTS

Δεν χάνει χρόνο στην προσαρμογή του Ελ Καντουρί ο Λουτσέσκου και τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Κέρκυρα. Μέσα και ο Λεβέκ, εκτός 18άδας Λέοβατς, Ενρίκε και Βαρέλα.

Νέες παρουσίες, αλλά και προβλήματα ενόψει Κέρκυρας για τον ΠΑΟΚ, για το ματς της Κυριακής (27/8, 19.15). Ο Ραζβάν Λουτσέσκου συμπεριέλαβε στις επιλογές του για τον αγώνα με την Έστερσουντ τον Ομάρ Ελ Καντουρί, παρότι έχει μόλις δύο προπονήσεις με την ομάδα. Στην αποστολή βρίσκεται και ο Ντόριαν Λεβάκε μετά από έναν σχεδόν μήνα, όπως και ο Λέο Μάτος που εξέτισε την ποινή της περσινής σεζόν στην πρεμιέρα με τον Λεβαδειακό.

Αντίθετα, νοκ-άουτ τέθηκαν ο Μάριν Λέοβατς, ο οποίος είχε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, ο Πέδρο Ενρίκε που έχει αιμάτωμα στον τετρακέφαλο από γονατιά στο ματς με την Έστερσουντς κι ο Φερνάντο Βαρέλα που μάζεψε υγρό στο γόνατο εξαιτίας του πλαστικού αγωνιστικού χώρου στη Σουηδία. Οι τρεις ποδοσφαιριστές ακολούθησαν ειδική θεραπεία.

Ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας προτιμήθηκε να μείνει εκτός επειδή δεν είναι ακόμα έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης. Εκτός έμειναν και οι: Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης και ο νεαρός Κώστας Δημητρίου.

Η προπόνηση του Σαββάτου αφιερώθηκε στην τακτική και τις στημένες φάσεις. Οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Λουτσέσκου είναι οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Λεβέκ, Πούγγουρας, Κρέσπο, Μαλεζάς, Σάχοβ, Τσίμιροτ, Κάτσε, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Κάμπος, Λημνιός, Ελ Καντουρί, Μακ, Πρίγιοβιτς, Κουλούρης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ