ΠΑΟΚ

Αποστολή με Αζεβέντο, χωρίς Μαουρίσιο και Ρέι!

Αποστολή με Αζεβέντο, χωρίς Μαουρίσιο και Ρέι!

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδειξε τις προθέσεις του για αλλαγές σε πρόσωπα στο ματς με τον Ατρόμητο από την επιλογή 18άδας. Εκτός και ο Μπίσεσβαρ με πρόβλημα ισχιαλγίας.

Έδωσε ειδήσεις η επιλογή της 18άδας του ΠΑΟΚ για τον αυριανό (24/1) Κυπέλλου με τον Ατρόμητο. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέλεξε ροτέσιον το οποίο οδηγεί σε "ηχηρές" απουσίες.

Αξίζει μόνο να αναφερθεί ότι εκτός επιλογών του Ρουμάνου κόουτς του ΠΑΟΚ είναι ο Ζοσέ Μαουρίσιο (προφανώς για να ξεκουραστεί ενόψεις Παναιτωλικού), ο Ροντρίγκο Ρέι (ο Λουτσέσκου θέλει να χρησιμοποιήσει βασικό τον Πασχαλάκη και καλύπτει μία θέση νεαρού με τον Σιαμπάνη), ενώ προτιμήθηκε ο Αζεβέντο (για πρώτη φορά) αντί του Δεληγιαννίδη και του Πούγγουρα.

Εκτός αποστολής είναι ακόμη ο Μπίσεσβαρ, λόγω ισχιαλγίας όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση του ΠΑΟΚ.

Φυσικά, δεν υπάρχει κανένα από τα ονόματα παικτών που συζητιούνται για να πάνε σε άλλες ομάδες ή να λύσουν την συνεραγσία του με τον ΠΑΟΚ (Μπρκιτς, Λέοβατς, Μυστακίδης, Κάτσε, Κωνσταντινίδης), αλλά και ο Γλύκος που ακολουθεί ακόμη πρόγραμμα αποθεραπείας.

Στην αποστολή είναι οι: Πασχαλάκης, Σιαμπάνης, Μάτος, Μαλεζάς, Κρέσπο, Βαρέλα, Κάνιας, Σάxoβ, Τσίμιροτ, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Αζεβέντο, Βιεϊρίνια, Κάμπος, Μακ, Λημνιός, Πρίγιοβιτς, Κουλούρης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ