ΠΑΟΚ

Αποκατάσταση για τους βασικούς στον ΠΑΟΚ

Αποκατάσταση για τους βασικούς στον ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησαν στην προπόνηση του ΠΑΟΚ οι βασικοί του αγώνα με την Κρασνοντάρ. Φυσική κατάσταση, τεχνική και τακτική για τους υπόλοιπους. (VIDEO).

Αποθεραπεία και αποκατάσταση περιείχε το πρόγραμμα στην προπόνηση του ΠΑΟΚ, για όσους αγωνίστηκαν βασικοί στη χθεσινοβραδινή (22/10) αναμέτρηση με την Κρασνοντάρ στην Τούμπα. Πιο συγκεκριμένα έκαναν ασκήσεις στο γυμναστήριο, μασάζ και θεραπείες.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που είτε δεν αγωνίστηκαν είτε χρησιμοποιήθηκαν ως αλλαγή, ακολούθησαν πρόγραμμα φυσικής κατάστασης, τεχνικής και τακτικής.

Τα νέα δεν ήταν ευχάριστα από την εξέταση του Εργκούς Κάτσε , ο οποίος διαπιστώθηκε ότι υπέστη ρωγμώδες κάταγμα στο τέταρτο μετατάρσιο και θα απουσιάσει για 4 εβδομάδες.

Ανησυχία προκαλεί και ο πόνος που νιώθει ο Μιγκέλ Βίτορ στο θώρακα, ο οποίος προκαλείται από τον μυϊκό τραυματισμό από χτύπημα στην περιοχή. Ο ποδοσφαιριστής θα επανεξεταστεί αύριο για να φανεί αν είναι διαθέσιμος για το ματς της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό.

Κωνσταντινίδης, Κίτσιου, Μυστακίδης, Κ.Σαββίδης και Τσίμιροτ ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Η αυριανή προπόνηση θα διεξαχθεί στις 16:30 στη Μεσημβρία και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ