ΠΑΟΚ

Στέφενς: "Έχει μεγάλη ποιότητα ο Νίνης"

Στέφενς: "Έχει μεγάλη ποιότητα ο Νίνης"
INTIME SPORTS

Ο Χουμπ Στέφενς εκτός του αγώνα με τον Πανιώνιο αναφέρθηκε στα μεταγραφικά, το ζήτημα του Σπυρόπουλου και την απόκτηση του Σωτήρη Νίνη.

"Είμαστε ικανοποιημένοι με τους τρεις βαθμούς, αλλά δεν κάναμε καλό πρώτο ημίχρονο. Μιλήσαμε με τους παίκτες στην ανάπαυλα και στο δεύτερο τα κατάφεραν καλά. Μου άρεσε το ποδόσφαιρο που παίξαμε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά πρέπει να πάμε μακρύτερα", είπε αρχικά ο Στέφενς και πρόσθεσε: "Δεν συμφωνώ με τα κενά διαστήματα, δεν ήταν αυτό το προβλημά μας στο πρώτο ημίχρονο".

Τόνισε πως: "Μερικοί παίκτες έπαιζαν πέρσι με λανθασμένο τρόπο και φέτος πρέπει να παρουσιαστούμε με διαφορετικό πρόσωπο".

Συνεχίζοντας δήλωσε: "Για την περίπτωση του Σπυρόπουλου: "Ναι κάτι συμβαίνει με τον Σπυρόπουλο. Είχε ένα προσωπικό πρόβλημα, αλλά νομίζω ότι το σημαντικό είναι να μιλήσουμε πρώτα με τον Νίκο, πριν μιλήσουμε στον Τύπο για αυτά τα θέματα. Είμαστε μία ομάδα που βοηθάμε τους ποδοσφαιριστές και είμαστε εδώ για τον Νίκο".

Για τις πολλές κίτρινες κάρτες που δέχεται ο ΠΑΟΚ: "Ολα είναι προβλήματα και οι κίτρινες κάρτες και τα φάουλ. Υπάρχουν αρκετά προβλήματα".

Για την μεταγραφή του κεντρικού αμυντικού που αναμένεται: "Δεν ξέρω, ίσως είναι έκπληξη. Οχι πάντως για μένα".

Για το αν έχει λόγο στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ: "Τα κάνουμε όλα μαζί με τον ΠΑΟΚ".

Για την διαχείριση του ρόστερ: "Είμαστε ικανοποιημένοι από την ομάδα, αλλά μέχρι τον Δεκέμβρη θα παίξουμε 23 παιχνίδια. Μέσα στο ρόστερ μας έχουμε παίκτες που είναι μεγάλοι σε ηλικία και παίκτες που δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε τρία παιχνίδια".

Για το αν υπάρχει περίπτωση να έρθει στον ΠΑΟΚ ο Τζαβέλλας: "Αυτή είναι έκπληξη. Ακόμη και για εσάς...".

Για την απόκτηση του Νίνη: "Είμαι χαρούμενος που ήρθε σε εμάς. Είναι ένας μεσοεπιθετικός και αυτό με κάνει χαρούμενο. Είναι ένας παίκτης που έχει την σκέψη να προωθήσει το παιχνίδι από το κέντρο προς τα εμπρός".

Ρωτήθηκε και στο τέλος για το θέμα Σπυρόπουλου: "Αυτή την στιγμή δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα γι' αυτό το θέμα. Εμείς θέλουμε να βοηθήσουμε οποιονδήποτε παίκτη".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ