ΠΑΟΚ

Στήριξη στην απόφαση Σαββίδη να μην "κατέβει" ο ΠΑΟΚ στην ρεβάνς

Στήριξη στην απόφαση Σαββίδη να μην "κατέβει" ο ΠΑΟΚ στην ρεβάνς

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς επιβεβαίωσε ότι υπάρχει απόλυτη στήριξη στον Ιβάν Σαββίδη και σε όσα αποφάσισε μετά το ματς με τον Ολυμπιακό. Απόφαση να μην "κατέβει" ο ΠΑΟΚ στην ρεβάνς (VIDEO).

Την Πέμπτη έγινε σύσκεψη στην Τούμπα μεταξύ των μελών του Δ.Σ. της ΠΑΕ και της επιτροπής εορτασμού για τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ (μεταξύ άλλων βρέθηκαν στην Τούμπα οι Μίχελ, Πρέλεβιτς, Γεροντίδης, Παπαδόπουλος, Γκουερίνο, Αποστολίδης, Λυσαρίδης και η Γκοντσάρεβα) και επικυρώθηκε η απόφαση να μην "κατέβει" ο "Δικέφαλος" στον δεύτερο ημιτελικό Κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό.

Αυτό αποτελούσε την πρόθεση που εξέφρασε ο Ιβάν Σαββίδης μετά το ντέρμπι με τους "ερυθρόλευκους" και την οποία έκανε γνωστή με δημόσια "τοποθέτησή του ( "αυτό το ματς πρέπει να γίνει ξανά με ξένους διαιτητές. Εμείς δεν θα κατέβουμε στην Αθήνα για το δεύτερο παιχνίδι").

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς, που αποτελεί μέλος της επιτροπής του εορτασμού των 90 ετών του ΠΑΟΚ, είπε: "Ολοι έχετε ακούσει τις δηλώσεις του κ. Σαββίδη. Η απόφαση είναι να υπάρχει απόλυτη στήριξη σε ό,τι αποφασίσει να κάνει και όλη η οικογένεια (σ.σ. του ΠΑΟΚ) θα είναι πίσω του και θα τον στηρίζει".

Για το αν υπήρχε επικοινωνία με τον Σαββίδη: "Δεν υπήρχε λόγος να υπάρχει επικοινωνία, όλα είναι συντονισμένα. Μετά το Δ.Σ. που είναι σε εξέλιξη, θα βγουν κι άλλα συμπεράσματα".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα "κατέβει" στη ρεβάνς του Κυπέλλου: "Υπάρχει στήριξη σε αυτή την απόφαση του Σαββίδη".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ