ΠΑΟΚ

Αποδοκιμασίες στην Τούμπα μετά από το ΠΑΟΚ-Ατρόμητος

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ MOTIONTEAM

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ αποδοκίμασαν τους παίκτες της ομάδας μετά από την ήττα τους από τον Ατρόμητο με 4-3 στην Τούμπα, παρότι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 3-1.

Η επική ανατροπή του Ατρομήτου στην αναμέτρηση της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ και η εικόνα του "δικεφάλου του βορρά" στο 2ο ημίχρονο προκάλεσε έντονη απογοήτευση στους φιλάθλους του συλλόγου.

Το γκολ του Μαρτίν Τόνσο στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, αφού οδήγησε στην ήττα της ομάδας του Βλάνταν Ίβιτς με 4-3, σε μία αγωνιστική που είχε την ευκαιρία να πλησιάσει ακόμη περισσότερο τις πρώτες θέσεις, λόγω "στραβοπατήματος" του Παναθηναϊκού.

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Χαράλαμπου Καλογερόπουλου έδωσε το έναυσμα για έντονες αποδοκιμασίες και σφυρίγματα στους φιλάθλους που αψήφισαν τη βροχή και το κρύο και βρέθηκαν στις κερκίδες της Τούμπας για να ενισχύσουν τις προσπάθειες των παικτών του Βλάνταν Ίβιτς.

"Βαριά, βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα", ήταν το σύνθημα που δονούσε την ατμόσφαιρα, όπως και ύβρεις και προσβολές εναντίον των ποδοσφαιριστών.

Η απογοήτευση ήταν έκδηλη τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου, παρότι η ομάδα προερχόταν από εκτός έδρας νίκη με 3-2 στην Τοσκάνη επί της Φιορεντίνα για τους ομίλους του Europa League.

Μετά από αρκετά λεπτά η κατάσταση εκτονώθηκε, αφού έμειναν περίπου 50 οπαδοί έξω από τα αποδυτήρια και λιγόστευσαν τα συνθήματα σε βάρος των παικτών.

Αρκετοί άνδρες σεκιούριτι και πίσω τους αστυνομικοί παρακολουθούσαν διακριτικά και είχαν αποκλείσει τα αποδυτήρια από κάθε πρόσβαση.

Η κατάσταση, πάντως, δεν θύμιζε αυτό που είχε συμβεί πέρσι στο ματς με τον Ηρακλή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η ανατροπή της χρονιάς, ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 3-4
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ