ΠΑΟΚ

Απίθανο! ΠΑΟΚ και Μπέτις έκλεισαν το DEAL μέσω... Twitter

Real Madrid's Cristiano Ronaldo, right, challenges Real Betis' Alin Tosca during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Real Betis at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Sunday, March 12, 2017. Ronaldo scored once in Real Madrid's 2-1 victory. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo, right, challenges Real Betis' Alin Tosca during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Real Betis at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Sunday, March 12, 2017. Ronaldo scored once in Real Madrid's 2-1 victory. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έκαναν ξανά τη διαφορά και "σφράγισαν" το deal με την Ρεάλ Μπέτις για τον 26χρονο μπακ Αλίν Τόσκα μέσω Twitter!

Ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ είναι από το απόγευμα της Παρασκευής (24/8) ο Αλίν Τόσκα, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου του Βορρά να δίνουν ρεσιτάλ στο Twitter και -προφανώς μετά από συμφωνία με εκείνους της Μπέτις- να επιβεβαιώνουν την απόκτησή του πριν προχωρήσουν και στη σχετική ανακοίνωση.

" Αγαπητή Μπέτις, χρειαζόμαστε έναν αριστερό μπακ και το ποδοσφαιρικό μας τμήμα, μας πρότεινε τον Αλίν Τόσκα. Ποια είναι η γνώμη σας" ρώτησαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ μέσω του λογαριασμού τους, για να απαντήσουν άμεσα εκείνοι της Μπέτις πως: " Είναι μια πάρα πολύ καλή επιλογή, μπορείτε να τον υπογράψετε με τη μορφή δανεισμού".

Και κάπως έτσι, με αυτόν τον αν μη τι άλλο πρωτότυπο τρόπο, ο ΠΑΟΚ έβαλε στο δυναμικό του τον 26χρονο Ρουμάνο ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται τόσο ως αριστερός μπακ, όσο και ως στόπερ. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Στεάουα Βουκουρεστίου, έμεινε εκεί έως το 2011, συνέχισε στην Σαγκεάτα Νάβονταρ, πήγε το 2012 στην Βιτορούλ, γύρισε στην Στεάουα το 2014 και το 2017 μετακόμισε στη Μπέτις για να παίξει πέρυσι δανεικός στην ιταλική Μπενεβέντο.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Τόσκα με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο, ενώ θα έχει και οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι του 2019.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ