ΠΑΟΚ

Απίστευτα σενάρια αποχώρησης Μπερμπάτοφ

Απίστευτα σενάρια αποχώρησης Μπερμπάτοφ
Μπερμπάτοφ INTIME SPORTS

Οργιάζει η φαντασία των Βούλγαρων δημοσιογράφων που θέλουν τον Μπερμπάτοφ να έχει δεχθεί αποδοκιμασίες από 1000 οπαδούς (!) και να έχει ενημερώσει τον ατζέντη του να του βρει άλλη ομάδα.

Και ξαφνικά οι Βούλγαροι δημιουργούν θέμα αποχώρησης Μπερμπάτοφ από τον ΠΑΟΚ. Ενώ πριν λίγες μέρες έγραφαν ότι ψάχνει να αγοράσει σπίτι στο Πανόραμα και να φέρει την οικογένειά του για μόνιμη εγκατάσταση, τώρα, πάνε στο άλλο άκρο και τον εμφανίζουν απογοητευμένο μετά τις αποδοκιμασίες 1000 οπαδών (ούτε 100 δεν ήταν και δεν... άγγιξαν τον Μίτκο) έξω από τα αποδυτήρια της Τούμπας, μετά το ματς με τον Παναιτωλικό.

Στα διάφορα δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα, σημειώνουν ότι ζητούσαν από τους παίκτες του ΠΑΟΚ να αποχωρήσουν από την ομάδα και μεταξύ αυτών βάζουν και τον Μπερμπάτοφ!

Υπογραμμίζουν τις δηλώσεις Τούντορ και... αναρωτιούνται "το κοινό του ΠΑΟΚ υποδέχθηκε με έξοχο τρόπο τον Μπερμπάτοφ και τώρα πάει στο άλλο άκρο".

Ακόμη, τονίζουν ότι και ο ίδιος δεν είναι ικανοποιημένος με την κατάσταση στην ομάδα. έχει μετανιώσει που πήγε στον ΠΑΟΚ και ότι έκανε συζήτηση με τον ατζέντη του Εμίλ Ντάντσεφ, ζητώντας του να βρει ομάδα!

Μάλιστα, επικαλούνται και τον ελληνικό Τύπο κι ότι συμφωνεί στην άποψη ότι ο Μπερμπάτοφ έχει απογοητεύσει τους οπαδούς, αλλά και την διοίκηση.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ