ΠΑΟΚ

Απαλλάχθηκε ο Μάτος

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάτος απαλλάχθηκε τελικά μετά την καταγγελία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με την οποία οι "πράσινοι" ζητούσαν την τιμωρία του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ για εκτός φάσης χτύπημα στον Μπεργκ στο ματς Κυπέλλου στην Τούμπα.

Δικαίωση για τον Λέο Μάτος, ο οποίος απαλλάχθηκε τελικά για το εκτός φάσης χτύπημα στον Μάρκους Μπεργκ στο ματς Κυπέλλου ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός στην Τούμπα. Οι "πράσινοι" είχαν κάνει έγγραφη καταγγελία και ζητούσαν την τιμωρία του Βραζιλιάνου ακραίου μπακ με χρήση βίντεο, όπως συνέβη στις περιπτώσεις των Πατίτο και Σεμπά.

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, άσκησε την δίωξη, η υπόθεση εξετάστηκε και αποφασίστηκε από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ να μην τιμωρηθεί ο Μάτος, ο οποίος κινδύνευε με αποκλεισμό ακόμα και τριών αγωνιστικών.

Η επιτροπή έκρινε ότι ο διαιτητής Κύζας είχε άποψη της φάσης και γι' αυτό πήρε αυτή την απόφαση. Έτσι, θα ξεκινήσει "καθαρός" το επόμενο πρωτάθλημα της Super League.

Αναλυτικά η απόφαση:

"Υπόθεση: Πειθαρχική δίωξη του Υπεύθυνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων σε βάρος ποδοσφαιριστή ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λεονάρντο Μάτος.

Απόφαση: Απαλλάσσει τον πειθαρχικώς εγκαλούμενο από το αποδιδόμενο σε αυτόν πειθαρχικό αδίκημα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ