ΠΑΟΚ

Απαγόρευση εισόδου 45 ημερών στον φροντιστή του ΠΑΟΚ για το ματς με τον Αστέρα

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο της Super League τιμώρησε τον φροντιστή του ΠΑΟΚ, Ιορδάνη Μελετλίδη με απαγόρευση εισόδου 45 ημερών για τη συμπεριφορά του στον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Με απαγόρευση εισόδου 45 ημερών στους αγωνιστικούς χώρους και πρόστιμο 5.000 ευρώ τιμώρησε τον φροντιστή του ΠΑΟΚ, Ιορδάνη Μελετλίδη το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο της Super League για τη συμπεριφορά του στον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Παράλληλα, επέβαλε χρηματική ποινή ύψους 5.000 ευρώ στην "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ.

24η Αγωνιστική

ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ι. Μελετλίδη (Φροντιστή): «Βάσει των αναφερομένων στο από 04/03/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 4/03/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας».

Για τη συμπεριφορά του κ. Ι. Μελετλίδη:

ΔΕΧΕΤΑΙ ότι ο δεύτερος των πειθαρχικώς εκγαλουμένων τέλεσε την πειθαρχική παράβαση της λόγω εξυβρίσεως του διαιτητή και των βοηθών διαιτητών του αγώνα (άρθρο 11 παρ. 1, 2, 3 και 5, σε συνδυασμό με άρθρα 10 παρ. 1 περ. δ΄ στοιχ. Ι, 12 περ. α΄ και 14 παρ. 1, 2 και 3 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.), για την οποία ευθύνεται αντικειμενικώς και η πρώτη των πειθαρχικώς εγκαλουμένων.

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ τη χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ.

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον Ιορδάνη Μελετλίδη σωρευτικώς τις ακόλουθες ποινές και δη α) την ποινή της απαγορεύσεως της εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους, για χρονικό διάστημα σαράντα πέντε (45) ημερών και β) τη χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ