ΠΑΟΚ

Αντρέ, όπως λέμε Ρέι!

Monaco's midfielder Bernardo Silva, left, challenges for the ball with Rennes'midfielder Benjamin Andre , during the League One soccer match between Monaco and Rennes, at the Louis II Stadium, in Monaco, Saturday, April 18, 2015. (AP Photo/Claude Paris)
Monaco's midfielder Bernardo Silva, left, challenges for the ball with Rennes'midfielder Benjamin Andre , during the League One soccer match between Monaco and Rennes, at the Louis II Stadium, in Monaco, Saturday, April 18, 2015. (AP Photo/Claude Paris) AP

Δεν ρίχνει τις γέφυρες με τον Μπενζαμίν Αντρέ ο ΠΑΟΚ, αφού παραμένει ψηλά στη λίστα του και θέλει να κρατήσει ανοιχτή την προοπτική απόκτησής του.

Φάνηκε και στην περίπτωση του Ροντρίγκο Ρέι με τις δηλώσεις που έκανε χθες στην Αργεντινή ο 26χρονος τερματοφύλακας.

"Από την Ελλάδα (σ.σ. τον ΠΑΟΚ δηλαδή...) μου είπαν να περιμένω λίγες μέρες", τόνισε ο γκολκίπερ της Γοδόι Κρουζ, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες ποου έρχονται από την Τούμπα ότι οι άνθρωποι της ομάδας μπορεί να έχουν εστιάσει σε συγκεκριμένα πρόσωπα τελευταία (Οτσόα, Μακ), ωστόσο φροντίζουν να κρατούν "ζεστούς" τους παίκτες που έχουν ψηλά στη λίστα τους για να είναι ανοιχτές ως εναλλακτικές επιλογές στη μεταγραφική περίοδο.

Ακριβώς με αυτή τη λογική κινείται ο Δικέφαλος και στην περίπτωση του Μπενζαμίν Οτσόα της Ρεν. Ο 26χρονος Γάλλος μέσος, όπως είχαμε αναλύσει πριν λίγες μέρες, αποτελεί το πρώτο όνομα στη λίστα του Μίχελ για τη μεσαία γραμμή σε περίπτωση που πουληθεί ο Γκόικο Τσίμιροτ.

Γι' αυτό και οι άνθρωποι μέσω των οποίων κάνει την επαφή με τον παίκτη της Ρεν φροντίζουν να του στέλνουν ξεκάθαρο μήνυμα ότι το ενδαφέρον του ΠΑΟΚ παραμένει ενεργό. Βέβαια, ο πρόεδρος της Ρεν, Ρενέ Ρουελό, δήλωσε ότι η ομάδα του είναι έτοιμη να κάνει νέα τετραετές συμβόλαιο στον Αντρέ (το ισχύον ολοκληρώνεται του χρόνου) και εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς ότι όσο κυλά ο χρόνος τα πράγματα δυσκολεύουν για τον Δικέφαλο.

Photo credits: (AP Photo/Claude Paris)

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ