ΠΑΟΚ

Αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ ο Μάκης Γκαγκάτσης

Αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ ο Μάκης Γκαγκάτσης
INTIME SPORTS

Την απόφαση να δώσει τη θέση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον Μάκη Γκαγκάτση πήρε ο Ιβάν Σαββίδης. Δείτε τους λόγους αναβάθμισής του.

Την απόφαση να δώσει τη θέση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον Μάκη Γκαγκάτση πήρε ο Ιβάν Σαββίδης και την ανακοίνωσε την Τετάρτη στο γενικό διευθυντή και τα υπόλοιπα στελέχη της ΠΑΕ. Ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου σκεφτόταν καιρό μία τέτοια κίνηση επιβράβευσης, καθώς είχε σχηματίσει πολύ θετική γνώμη για το έργο του νεαρού στελέχους στον σύλλογο.

Οι δύο υποθέσεις που μέτρησαν καταλυτικά στο να προχωρήσει άμεσα στην εφαρμογή αυτής της σκέψης ήταν:

- Η συνεισφορά του Μάκη Γκαγκάτση, μαζί με την Μαρία Γκοντσάρεβα, στο θέμα της οριστικής ρύθμισης των χρεών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς το Δημόσιο. Μάλιστα εκείνη την περίοδο υπήρχε και δήλωση του αρμόδιου Υφυπουργού, Δημήτρη Μάρδα, που αναγνώριζε δημόσια την συμβολή του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ στο να ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια διαδικασίες που απαιτούνταν για να είναι απόλυτα νόμιμη η διαδικασία.

- Η αποτελεσματική διαχείριση της υπόθεσης Μπερμπάτοφ και του δικαιώματος του Βούλγαρου να παίξει στους ομίλους του Europa League. Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ πρόλαβε σε χρόνο dt όλες τις διαδικασίες και τελικά κατάφερε ο ΠΑΟΚ να συμπεριλάβει στη λίστα του τον 34χρονο φορ.

Ο Μάκης Γκαγκάτσης θα διατηρήσει τον ρόλο του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μαζί με αυτόν του αντιπροέδρου, που του δίνει το δικαίωμα της ψήφου και στα συμβούλια της λίγκας και το μοναδικό ερωτηματικό είναι εάν θα υπάρξει πρόσληψη και άλλου στελέχους προκειμένου να επιμεριστεί ο φόρτος εργασίας του κ. Γκαγκάτση.

Ο Γκαγκάτσης ήταν μέχρι πρότινος διευθυντής στην "ασπρόμαυρη", ρόλος που θα συνεχίσει να διατηρεί, ωστόσο ο Ιβάν Σαββίδης θέλησε να τον ανταμείψει για το έργο που έχει προσφέρει τα τελευταία χρόνια. Ο Γκαγκάτσης έπαιξε καθοριστικό ρόλο κυρίως στο θέμα των χρεών, όπως και στο να δηλωθεί ο Μπερμπάτοφ στην ΟΥΕΦΑ. Πλέον, θα έχει και δικαίωμα ψήφου στις συνεδριάσεις της Super League, όπου θα εκπροσωπεί την ΠΑΕ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ