ΠΑΟΚ

Αντίο Μουσλίμοβιτς μέσω facebook

Αντίο Μουσλίμοβιτς μέσω facebook
Μουσλίμοβιτς INTIME SPORTS

Ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς αποχαιρέτησε τους φίλους του ΠΑΟΚ μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook. "Μια φορά ΠΑΟΚ για πάντα ΠΑΟΚ", αναφέρει χαρακτηριστικά ο Βόσνιος φορ.

Όλα τα ωραία έχουν και ένα τέλος. Το τέλος της καριέρας του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς με τη φανέλα του ΠΑΟΚ θα δοθεί την Τετάρτη, στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου στην Τούμπα.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Μουσλίμοβιτς στην προσωπική του σελίδα στο facebook, με ένα μήνυμα που δείχνει πόσο πολύ δέχθηκε με τον κόσμο της ομάδας.

Χαρακτηριστικά ο Μούσλι αναφέρει: "Μια φορά ΠΑΟΚ για πάντα ΠΑΟΚ"!

Τα μηνύματα που έχει λάβει στην προσωπική του σελίδα είναι εκατοντάδες, αφού πολλοί είναι εκείνοι που του εύχονται τα καλύτερα. Ο ίδιος συνεχίζει πιο κάτω και λέει:

" Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς του ΠΑΟΚ σε όλον τον κόσμο για αυτά τα τρία υπέροχα χρόνια που πέρασα και ήμουν στην ευχάριστη θέση να είμαι ένας από εσάς. Όπως πάντα λέω, μια φορά ΠΑΟΚ για πάντα ΠΑΟΚ!! Θα σας έχω για πάντα στην καρδιά μου!! Ένας από εσάς (ΠΑΟΚΑΡΑ)".

Βέβαια εμείς να πούμε με επιφύλαξη πως στο facebook έχουν δημιουργηθεί αρκετοί λογαριασμοί με το όνομα του Βόσνιου φορ, όμως αυτός είναι ο επίσημος σύμφωνα με αυτά που γνωρίζουμε. Αυτό το λέμε, γιατί όποιος μπει μέσα θα δει μία περίεργη φωτογραφία που έχει ανεβάσει τελευταία...

Δείτε τι γράφει ο Μουσλίμοβιτς στον τοίχο του:

Αντίο Μουσλίμοβιτς μέσω facebook
Μουσλίμοβιτς

Ο Μουσλίμοβιτς με τον ΠΑΟΚ

Ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς γεννήθηκε στις 6 του Μαρτίου του 1981 στην Μπάνια Λούκα της Βοσνίας, όμως έχει καταγωγή και από τη Σουηδία. Έτσι τα πρώτα του βήματα έκανε στην Γκέτεμποργκ.

Στη συνέχεια πήγε στην Ιταλία όπου παρέμεινε για οκτώ χρόνια, φορώντας τις φανέλες των Ουντινέζε, Περούτζια, Πάντοβα, Μεσίνα, Ρίμινι, Πάρμα και Αταλάντα. Το καλοκαίρι του 2008 ο ΠΑΟΚ απέκτησε ως ελεύθερο τον Βόσνιο φορ, προκαλώντας αίσθηση καθώς τον ήθελε και η Λάτσιο.

Με τον Δικέφαλο του Βορρά έχει αγωνιστεί σε 81 παιχνίδια και έχει πετύχει 19 γκολ. Το κακό με τον 30χρονο άσο είναι πως τον έχουν ταλαιπωρείται αφάνταστα κάποιοι τραυματισμοί, που δεν τον άφησαν να κάνει την καριέρα που αναλογεί στο ταλέντο του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ