ΠΑΟΚ

Ανόβερο: "Δεν υπάρχει πρόταση από τον ΠΑΟΚ"

Duesseldorf's Marvin Ducksch, left, and Hoffenheim's Kevin Vogt, right, challenge for the ball during the German Bundesliga soccer match between TSG Hoffenheim and Fortuna Duesseldorf in Sinsheim, Germany, Saturday, Feb. 2, 2019. (Uwe Anspach/dpa via AP)
Duesseldorf's Marvin Ducksch, left, and Hoffenheim's Kevin Vogt, right, challenge for the ball during the German Bundesliga soccer match between TSG Hoffenheim and Fortuna Duesseldorf in Sinsheim, Germany, Saturday, Feb. 2, 2019. (Uwe Anspach/dpa via AP) AP

Μπορεί ο Μάρβιν Ντουκς να μην βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τους επιθετικούς που βλέπει ο ΠΑΟΚ ωστόσο το ενδιαφέρον του Δικεφάλου για τον 26χρονο φορσυνεχίζει να απασχολεί τα ΜΜΕ στη Γερμανία.

Μάλιστα υπάρχει σε αυτά και μια σχετική δήλωση του τεχνικού διευθυντή του Ανόβερου Γκέχαρντ Ζούμπερ ο οποίος τονίζει ότι δεν έχουν λογική βάση τα σενάρια που έχουν προκύψει για τον Ντουκς ο οποίος συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα της γερμανικής ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στα δημοσιεύματα τονίζεται ότι δεν υπάρχει τουλάχιστον για την ώρα επίσημη πρόταση από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος ωστόσο σύμφωνα με τους Γερμανούς είναι διατεθειμένος να προσφέρει 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

"Όπως και να έχει δεν φαίνεται πιθανό ο Ντουκς να ξεκινήσει μια νέα περιπέτεια στην Ελλάδα και να εγκαταλείψει το Ανόβερο", καταλήγουν ως συμπέρασμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΟΚ: Σε αναμονή του Άντριγια Ζίβκοβιτς
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ