ΠΑΟΚ

Ανησυχούν για τις κάρτες στον ΠΑΟΚ

SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει στην τελική ευθεία με την απειλή της απώλειας παικτών λόγω καρτών. Ποιοι είναι οι τέσσερις που βρίσκονται στο όριο.

Κόντρα στη Λαμία ο ΠΑΟΚ στερήθηκε τις υπηρεσίες του Εβγέν Σάχοβ γιατί είχε συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και έπρεπε να "ξεχρεώσει" τη μία αγωνιστική της ποινής του.

Ο Ουκρανός επιστρέφει για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, στο οποίο ο ΠΑΟΚ δεν έχει τιμωρημένους. Ωστόσο, με την προσθήκη του Λημνιού που πήρε κάρτα στη Λαμία παρότι αγωνίστηκε λίγο, πλέον τέσσερις παίκτες βρίσκονται στο όριο με τρεις κίτρινες κάρτες.

Οι υπόλοιποι τρεις είναι ο Λέο Μάτος, ο Μαουρίσιο και Ομάρ Ελ Καντουρί και με δεδομένη την απουσία του Μαροκινού, τα... φώτα πέφτουν στους δύο Βραζιλιάνους.Ειδικά, στην περίπτωση του Μάτος που μοιάζει αναντικατάστατος, είναι προφανές τις τελευταίες αγωνιστικές ότι ο Βραζιλιάνος έχει καταφέρει να διαχειρίζεται τις στιγμές έντασης μέσα στο παιχνίδι, καθώς έχει να κιτρινιστεί - σε ματς πρωταθλήματος - από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (οι άλλες δύο κάρτες είναι στο AEL Fc Arena και στο Καραϊσκάκη). Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, ότι από δύο κάρτες έχουν ο Μπίσεσβαρ, ο Βιεϊρίνια, ο Κρέσπο και ο Κάνιας.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ