ΠΑΟΚ

Ανεβάζει Βιεϊρίνια, ανακοινώνει τιμές για το PAOK TV

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Βιεϊρίνια, ΠΑΟΚ (eurokinissi) EUROKINISSI

Τo PAOK TV θα παρουσιάσει σήμερα (16/9) την ταινία για τη ζωή του Βιεϊρίνια και η ασπρόμαυρη ΠΑΕ θα ανακοινώσει τις τιμές των μεταδόσεων των εντός έδρας αγώνων του Δικέφαλου.

Τo PAOK TV θα παρουσιάσει σήμερα (16/9) την ταινία για τη ζωή του Βιεϊρίνια, εμπλουτίζοντας το περιεχόμενο του και η ασπρόμαυρη ΠΑΕ θα ανακοινώσει τις τιμές των μεταδόσεων των εντός έδρας αγώνων του Δικέφαλου για το υπόλοιπο της σεζόν.

Η ταινία για τον αρχηγό είναι ένα πρώτο δείγμα των προθέσεων που υπάρχουν στον ΠΑΟΚ για το PAOK TV. Οι υπεύθυνοι του Δικεφάλου, θα εμπλουτίσουν το περιεχόμενο του καναλιού τους στο διαδίκτυο και με άλλες αφιερωματικές ταινίες για τους παίκτες της ομάδας, δημιουργώντας το υπόβαθρο για την καλύτερη δυνατή κάλυψη των εντός έδρας αγώνων στο πρωτάθλημα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Εξάλλου, σήμερα (16/9) αναμένεται να ανακοινωθούν οι τιμές για τις μεταδόσεις των υπολοίπων αγώνων που θα δώσει ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα για το φετινό πρωτάθλημα και τα πακέτα των ετήσιων συνδρομών και όλες τις λεπτομέρειες για τις τιμές που θα ισχύσουν στα ντέρμπι.

Οι αποφάσεις έχουν παρθεί εδώ και ημέρες και έχουν από την περασμένη εβδομάδα καθοριστεί όλες οι λεπτομέρειες και μέσα στην ημέρα θα προκύψουν και οι επίσημες ανακοινώσεις.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ