ΠΑΟΚ

Ανεβάζει στροφές ο Χαρίσης

Ανεβάζει στροφές ο Χαρίσης
INTIME SPORTS

Ο Χάρης Χαρίσης έβγαλε μέρος της προπόνησης την Παρασκευή ενώ ο Τούντορ ζήτησε απ' όλους να ρίξουν το βάρος στο ματς της Δευτέρας (14/12) με τον Λεβαδειακό. (VIDEO)

Στον ΠΑΟΚ, πριν ακόμη έρθει ο θρίαμβος με τη Ντόρτμουντ, έδιναν πολύ μεγάλη σημασία στο ματς της Δευτέρας (14/12) με τον Λεβαδειακό. Πόσο μάλλον τώρα που ήρθε το τρομερό διπλό και ελλοχεύει ο κίνδυνος του αποπροσανατολισμού.

Ο Ίγκορ Τούντορ προσπάθησε να κρατήσει τους πάντες προσγειωμένους στη σημερινή προπόνηση και τους τόνισε ότι θα μπορέσουν να χαρούν σε διάρκεια το διπλό επί της Ντόρτμουντ μόνο αν κερδίσουν τη Δευτέρα (14/12) και τον Λεβαδσειακό.

Στη θέση αυτή συμφωνούν όλοι, όμως μόνο η εμφάνιση του ΠΑΟΚ στην Λιβαδειά θα δείξει τι πραγματικά έχουν στο μυαλό τους.

Το μέτωπο των τραυματιών

Σε ό,τι έχει να κάνει με την προπόνηση της Παρασκευής, όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στη Ντόρτμουντ, ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γυμναστήριο υπό τις οδηγίες του Πάολο Αρτίκο.

Οι υπόλοιποι εξασκήθηκαν σε παιχνίδια κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας.Κανονικό πρόγραμμα, αλλά σε μειωμένη ένταση, έβγαλε κι ο Χάρης Χαρίσης που σιγά-σιγά είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Οι Μιγκέλ Βίτορ, Στέλιος Κίτσιου συνέχισαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι Ζάιρο, Εγιάλ Γκολάσα έκαναν αποθεραπεία.

Ο Παναγιώτης Γλύκος θα υποβληθεί το βράδυ της Παρασκευής σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού του και το χρονικό διάστημα της απουσίας του.

Το Σάββατο οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν στις 12:00 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

Δεν παίζει με Γιάννινα ο Τζιόλης

Εν τω μεταξύ, έγινε γνωστό από τη Σούπερ Λίγκα ότι ο Αλέξανδρος Τζιόλης που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες στο πρωτάθλημα θα εκτίσει την ποινή του στο ματς της 17ης αγωνιστικής που θα γίνει στην Τούμπα με ταξύ του ΠΑΟΚ και του ΠΑΣ Γιάννινα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ