ΠΑΟΚ

Ανεβάζει στροφές ο Βίτορ στον ΠΑΟΚ

Ανεβάζει στροφές ο Βίτορ στον ΠΑΟΚ
Βίτορ, Άρνεσεν ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μιγκέλ Βίτορ συμμετείχε την Τρίτη (1/12) στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης του ΠΑΟΚ. Πρόγραμμα θεραπείας ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ.

Μετά την νίκη απέναντι στην Καλλονή, στον ΠΑΟΚ στέφουν την προσοχή τους στο Κύπελλο Ελλάδας και στο εκτός έδρας ματς με τα Χανιά. Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι της Δευτέρας (30/11) έμειναν στο γυμναστήριο και οι υπόλοιποι δούλεψαν εν όψει του αγώνα που "έρχεται".

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ, ο Μιγκέλ Βίτορ συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης ενώ οι Μπερμπάτοφ, Χαρίσης και Κίτσιου ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας. Η τελευταία προπόνηση πριν την αναχώρηση για τα Χανιά, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 15:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Τιμούν τη μνήμη του Ποικιλίδη

Η αίθουσα βαρέων αθλημάτων του γυμναστηρίου της Μίκρας θα πάρει το όνομα "Παναγιώτης Ποικιλίδης" στη μνήμη του αδικοχαμένου Ολυμπιονίκη και στελέχους του ΠΑΟΚ

Την υπόθεση κινεί ο Δήμος Καλαμαριάς ο οποίος θα φέρει το θέμα στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο, μέσα στις γιορτές, προκειμένου ομόφωνα να προταθεί στη ΓΓΑ η μετονομασία του γυμναστηρίου. Ήδη ο δήμαρχος Θεοδόσης Μπακογλίδης, έχει συναντηθεί με τη σύζυγο του αδικοχαμένου Ολυμπιονίκη, Ρίτσα που παρέδωσε πλήρη στοιχεία από την καριέρα του προκειμένου να ετοιμαστεί ο σχετικός φάκελος. Ο Δήμος έχει τη στήριξη και της Ομοσπονδίας Πάλης και είναι θέμα χρόνου να προχωρήσει το θέμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Βρήκε δίχτυα μετά από... 231 λεπτά

Ο αποτελεσματικότατος Αθανασιάδης

Τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ-Πανιώνιος

Δυο αγκαλιές γκολ στον ΠΑΟΚ!

Μπερμπάτοφ: Η ρήτρα ενισχύει τα σενάρια φυγής

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ