ΠΑΟΚ

Ανέβασε την προσφορά στον Οτσόα

Ανέβασε την προσφορά στον Οτσόα

Ο Λούμπος Μίχελ έκλεισε την ψαλίδα με τον Γκιγέρμο Οτσόα και περιμένει την θετική απάντηση του 32χρονου τερματοφύλακα μετά τον αυριανό ημιτελικό του Confederations Cup ανάμεσα στη Γερμανία και το Μεξικό. Τι συνέβη με τον Κούτσιακ.

Αύριο στις 21.00, στο Σότσι, το Μεξικό θα αντιμετωπίσει τη Γερμανία στο πλαίσιο των ημιτελικών του Confederations Cup και ο Γκιγέρμο Οτσόα θα είναι εκείνος που θα υπερασπίσει την εστία του. Για το παιχνίδι μεγάλη αγωνία θα έχουν και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, καθώς είναι αυτό που απασχολεί τον 32χρονο γκολκίπερ, βασικό στλοχο για τη θέση "1" στον Δικέφαλο και δεν έχει δώσει ακόμη απάντηση στον Λούμπος Μίχελ στην κρούση που του έκανε.

Ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ ανέβασε την προσφορά του "Δικεφάλου" για διετές συμβόλαιο από τις περίπου 700.000 ευρώ που πρόσφερε αρχικά κοντά στο 1.000.000 ευρώ.

Ο Οτσόα ζητά περισσότερα από 1 εκατ. ευρώ και ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να τον δελεάσει και με διάφορα μπόνους που του δίνει για όλους τους στόχους (Πρωτάθλημα, Κύπελλο, πριμ εισόδου στους ομίλους του Europa League και πρόκριση σε νοκ άουτ φάσεις).

Ο Μίχελ προσπαθεί με κάθε τρόπο να του δείξει πόσο απαραίτητος θεωρείται για το εγχείρημα του ΠΑΟΚ να κατακτήσει τον τίτλο τη νέα σεζόν, για να αφήσει στην άκρη τους ενδοιασμούς που έχει για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όπως έχουμε γράψει και άλλη φορά, αυτό που δημιουργεί δυσκολία στην περίπτωση του Οτσόα είναι το γεγονός ότι έχει αρκετές προτάσεις στα χέρια του και από την Ισπανία και από αραβικές χώρες ή την Τουρκία.

Ο Κούτσιακ ήταν μία εναλλακτική

Αξίζει να σημειωθεί, ακόμη, ότι σύμφωνα με πληροφορίες που αφορούν στην περίπτωση Κούτσιακ, όντως ο ΠΑΟΚ έκανε κρούση στη Λέγκια Γκνταντσκ για τον Σλοβάκο διεθνή Ντούσαν Κούτσιακ, όχι όμως στα χρήματα που αναφέρθηκαν τα πολωνικά δημοσιεύματα, αλλά με ποσό μικρό από 500.000 ευρώ. Η περίπτωση αυτή ήταν μία εναλλακτική σε περίπτωση άρνησης του Οτσόα, δύσκολα όμως ο Μίχελ θα επανέλθει.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ