ΠΑΟΚ

Αναστασίου: "Έχει όλο το πακέτο για μια ομάδα κορυφής ο Ακπόμ"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΚΟΡΤΡΑΙΚ (Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΚΟΡΤΡΑΙΚ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τον Τσούμπα Ακπόμ από το Βέλγιο ενώ τον ήθελε και στον Παναθηναϊκό μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης για τον 23χρονο επιθετικό.

Ο Τσούμπα Ακπόμ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ και ο Γιάννης Αναστασίου που τον γνωρίζει σαν παίκτη τόσο από την παρουσία του στο Βέλγιο όσο και επειδή τον ήθελε στον Παναθηναϊκό το 2015 μίλησε στον ARENA FM 89,4 για τις δυνατότητες του.

Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε και στην ρεβάνς του ΠΑΟΚ στην Βασιλεία, στην επιστροφή του Άρη στην φυσική του θέση, τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ.

Για τον Ακπόμ:
Είναι ένας παίκτης με αθλητικά προσόντα, γρήγορος, δυνατός και επειδή προέρχεται από την Άρσεναλ είναι πάρα πολύ καλός και στο συνδυαστικό ποδόσφαιρο, δηλαδή, μπορεί να συνδυάσει την ταχύτητά του στους κενούς χώρους και την δύναμή του στις μονομαχίες. Έχει όλο το… πακέτο για μία ομάδα κορυφής. Τον είχα κι εγώ στην λίστα μου στον Παναθηναϊκό το 2015, αλλά δεν μπορούσαμε να πληρώσουμε το ενοίκιο στην Άρσεναλ. Ο Ακπόμ μπορεί να βάλει γκολ να δημιουργήσει και να παίξει και στα άκρα. Είναι ένα βήμα σημαντικό για τον ίδιο να παίξει σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ.

Είναι καθαρός φορ, αλλά δεν είναι το στυλ Πρίγιοβιτς, είναι πιο κινητικός, δραστήριος και αποτελεί πρόβλημα για τις αντίπαλες άμυνες, είναι ένας παίκτης που ζητάει χώρο για να δημιουργήσει και την μπάλα τα πόδια του του για να παίξει. Είναι καλός και στο ψηλό παιχνίδι. Ήρθε τον Γενάρη στο Βέλγιο και έκανε αμέσως την διαφορά. Βλέποντάς σε dvd και σε παιχνίδια ζωντανά, διαπίστωσα τα πολύ καλά του στοιχεία. Μπορεί να παίξει και μαζί με τον Πρίγιοβιτς, Θα χρειασθεί διάστημα προσαρμογής και οι κλιματολογικές συνθήκες θα παίξουν ρόλο. Έχει όμως ποδοσφαιρική παιδεία, όλα τα υπόλοιπα θα τα ξεπεράσει.

Σίγουρα μπορεί να κάνει καριέρα στον ΠΑΟΚ, έχοντας την πλήρη υποστήριξη της ομάδας και του προπονητή. Έχει τις δυνατότητες να μπορέσει να εξελιχθεί περισσότερο και να καταφέρει ο ΠΑΟΚ να τον πουλήσει σε κάποια ευρωπαϊκή ομάδα”.

Για την ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Βασιλεία:
“Χάλασε η εικόνα με το 2-1. Ο ΠΑΟΚ στο τέλος κουράστηκε πολύ, από την άλλη η Βασιλεία είναι πιο έτοιμη, το πρωτάθλημά της ξεκίνησε. Το 2-1 είναι πονηρό. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να βάλει ένα γκολ στην Βασιλεία, το σημαντικό, όμως, είναι να κρατήσει και να αντέξει στον ρυθμό, γιατί οι ελληνικές ομάδες αυτή την περίοδο έχουν πολλά προβλήματα στον τομέα της φυσική κατάστασης”.

Για το νέο πρωτάθλημα:
“Ο Ολυμπιακός έχτισε καινούργια ομάδα. Η ΑΕΚ αποδυναμώθηκε, έχασε σημαντικούς παίκτες. Ο Παναθηναϊκός έχει το όνομα, αλλά είναι σε δύσκολη κατάσταση, θα είναι πιο ενδιαφέρον, όμως, το πρωτάθλημα γιατί επέστρεψαν ο Άρης και ο ΟΦΗ ομάδες με όνομα και ιστορία”.

Για τον Άρη:
“Ο Άρης ακολουθεί ένα ισπανικό μοντέλο με προπονητές και παίκτες από εκεί, θα παίξει με κατοχή μπάλας και με συνδυασμούς όπως στο ισπανικό ποδόσφαιρο. Έχει δυναμική και κόσμο και είναι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο που επέστρεψε”.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ