ΠΑΟΚ

Ανανέωσαν με τον ΠΑΟΚ οι Πέλκας και Κουλούρης

Ανανέωσαν με τον ΠΑΟΚ οι Πέλκας και Κουλούρης

Οι Πέλκας και Κουλούρης ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους με τον ΠΑΟΚ και θα παραμείνουν κάτοικοι Τούμπας και τα επόμενα χρόνια. Τι δήλωσαν αμφότεροι.

Ο Δημήτρης Πέλκας έβαλε τις υπογραφές σε νέο τετραετές συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, που θα του αποφέρει ένα ποσό κοντά στα δυο εκ. Ευρώ μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Το τέλος στο οποίο λήγει το νέο του συμβόλαιο αποτυπώθηκε σε φανέλα με την οποία φωτογραφήθηκε, στα πρότυπα των Ευρωπαϊκών συλλόγων, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να κάνει και μια μικρή αναδρομή στο παρελθόν, τονίζοντας:

Ο διεθνής Έλληνας μέσος μένει στο «σπίτι» του ως εξέχων μέλος της ομάδας που υπηρετεί από μικρό παιδί. Η διαδρομή του Πέλκα από τις Ακαδημίες ως τη θέση του αρχηγού του ΠΑΟΚ, δεν ήταν εύκολη.

Το 2012 έκανε το ντεμπούτο του, σκόραρε, είδε τους πάντες να προφέρουν τ’ όνομά του, μα δεν ήταν (ακόμα) έτοιμος να σηκώσει το βάρος των πάντα υψηλών προσδοκιών. Γεγονός το οποίο τον όπλισε με δύναμη κι επιμονή ν’ αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο τους δανεισμούς του σε Απόλλωνα Καλαμαριά, Σετούμπαλ και να επιστρέψει καλύτερος.

Δεν είναι υπερβολή να πει κανείς, πως ο Πέλκας έφυγε παιδί κι επέστρεψε στην Τούμπα άνδρας με τον χαρακτήρα να υποστηρίξει το ρόλο και το ταλέντο του. Έπειτα από δύο γεμάτες σεζόν, την κλήση του στην Εθνική ομάδα και την επιλογή του ως αρχηγό, ο Δημήτρης Πέλκας θέλει ν’ ανεβάσει κι άλλο τον πήχη και θα μείνει στον ΠΑΟΚ ως το 2021 για να βοηθήσει την ομάδα να κατακτήσει την κορυφή”.

Αμέσως μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ο ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του PAOK TV, τονίζοντας:

Για τη πρώτη φορά που βρέθηκε στα αποδυτήρια της Τούμπας:

“Ήταν τελείως διαφορετικά τα αποδυτήρια... Ήμουν 18,5 ετών και ετοιμαζόμουν για το πρώτο μου εντός έδρας παιχνίδι. Ήταν με την Μπνέι Γεχούντα και είχα πετύχει και γκολ. Έχω περάσει ωραίες στιγμές και εύχομαι να έρθουν ακόμα πιο ωραίες. Και θα κάνω τα πάντα γι' αυτό”.

Για το περιβραχιόνιο του αρχηγού:

“Είναι μεγάλη τιμή το περιβραχιόνιο. Θέλει ικανότητα, θέλει να το πιστεύεις, να αγαπάς την ομάδα, αυτούς που σε έκαναν παίκτη. Θα δίνω τα πάντα κάθε μέρα ώστε όχι μόνο να το φοράω αλλά να γίνω ηγέτης μέσα στο γήπεδο. Είναι ωραίο να σε στηρίζουν και στου το δείχνουν και προσπαθώ να το ανταποδώσω μέσα από τη προσπάθεια σε κάθε αγώνα, σε κάθε προπόνηση. Κάποιες φορές μπορεί να μην είμαι καλός, να υπάρχει γκρίνια, αλλά από αυτό μαθαίνεις... Ειδικά στη Τούμπα. Έχω περάσει και κακές στιγμές αλλά εύχομαι να είναι πλέον λίγες. Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα αυτός ο κόσμος αλλά και εμείς οι ποδοσφαιριστές, να γευτούμε μεγάλες χαρές”.

ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ

Παρόμοια φανέλα με αυτή που κράτησε ο Δημήτρης Πέλκας, πήρε και ο Ευθύμης Κουλούρης, καθώς και εκείνος με τη σειρά του υπέγραψε νέο, τετραετές συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, με την ασπρόμαυρη ΠΑΕ να αναφέρει:

“Μας συστήθηκε εμφατικά τη σεζόν 2013-14. Ως πρωταθλητής και πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Κ20, ως πρωτοεμφανιζόμενος με δύο γκολ στη Ριζούπολη, ως μια επένδυση για το μέλλον.

Και τέτοια παραμένει ακόμα και σήμερα. Στα 20 του χρόνια ο Ευθύμης Κουλούρης έχει πετύχει, να ψηφίζεται δικαίως σαν Players’ Young Player of the Season και όλοι ν’ αναρωτιούνται γιατί νέος, αφού πλέον είναι καθιερωμένος στη συνείδηση του κόσμου.

Ο διεθνής με την Εθνική Ελπίδων επιθετικός θα έχει την ευκαιρία να συνεχίσει να εξελίσσεται σε γνώριμο περιβάλλον κι ελπίζει σε ακόμα πιο παραγωγικό μέλλον με τον ΠΑΟΚ ως το 2021.

Λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου μίλησε στην κάμερα του PAOK TV, στις οποίες μεταξύ άλλων ανέφερε.

Για τις αλλαγές από τη πρώτη συμμετοχή μέχρι σήμερα:

“Έχουν αλλάξει πολλά...Κάθε μέρα παίρνεις εμπειρίες σε μια τέτοια ομάδα. Έχω ωριμάσει. Τα πράγματα και οι απαιτήσεις είναι διαφορετικές”.

Για την επόμενη μέρα:

“Τα είμαι καλά, να δουλεύω, να έρθει η καθιέρωση, οι συμμετοχές, τα γκολ”.

Για τη καλύτερη στιγμή:

“Σίγουρα η κατάκτηση του κυπέλλου και εύχομαι να έρθουν και άλλα τρόπαια στη συνέχεια...”.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ