ΠΑΟΚ

Ανακοίνωσε Σαμπράνο ο ΠΑΟΚ

Ανακοίνωσε Σαμπράνο ο ΠΑΟΚ
Σαμπράνο

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Περουβιανού κεντρικού αμυντικού, Κάρλος Σαμπράνο, με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από τη Ρουμπίν Καζάν.

Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι και επισήμως ο Κάρλος Σαμπράνο. Ο Δικέφαλος του Βορρά, αφού πρώτα η FIFA ενέκρινε τον δανεισμό του από τη Ρουμπίν Καζάν, ανακοίνωσε την απόκτηση του Περουβιανού κεντρικού αμυντικού.

Η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία με τη Ρούμπιν Καζάν για τον μονοετή δανεισμό του Κάρλος Ζαμπράνο. Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ γεννήθηκε στις 10 Ιουλίου 1989 στην πόλη Καγιάου του Περού κι άρχισε να μαθαίνει στις ακαδημίες της Ντεπορτίβα Καντολάο.

Το 2006 και σε ηλικία μόλις 16 ετών ο Κάρλος ήρθε στην Ευρώπη για χάρη της Σάλκε που επένδυσε πάνω του μετά τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του στο Παγκόσμιο Κύπελλο U-17 με το Περού. Σε σύντομο χρονικό διάστημα κέρδισε την εμπιστοσύνη του τεχνικού επιτελείου των Γερμανών και έγινε αρχηγός της Κ19 της Σάλκε. Δύο χρόνια αργότερα, στα 19 του πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην Μπουντεσλίγκα.

Με τους Royal Blues συνολικά είχε 20 συμμετοχές κι ένα γκολ μέχρι να μεταγραφεί το 2010 στην Σανκτ Πάουλι όπου έμεινε δύο χρόνια με 31 συμμετοχές, ένα γκολ και τρεις ασίστ. Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Άιντραχτ Φρανκφούρτης με την οποία καθιερώθηκε ως ένας από τους καλύτερους κεντρικούς αμυντικούς στη Γερμανία.

Έπειτα από 117 συμμετοχές με την ομάδα της Φρανκφούρτης, το περασμένο καλοκαίρι ο Περουβιανός μετακόμισε στη Ρωσία για λογαριασμό της Ρούμπιν Καζάν. Σε διεθνές επίπεδο, ο Ζαμπράνο κλήθηκε στην Εθνική Περού το 2008 κι έκτοτε μετρά 43 συμμετοχές και τρία γκολ με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του".

Πώς η Ρούμπιν καθυστέρησε την μεταγραφή

Έχει αξία να μεταφέρουμε τι ακριβώς συνέβη χθες (31/8) το βράδυ και προέκυψε καθυστέρηση στην διαδικασία υλοποίησης μεταγραφής μέσω του συστήματος TMS (Transfer Matching System).

Πρόκειται για την online πλατφόρμα που έχει δημιουργήσει η Παγκόσμια Ομοσπονδία για να εκσυγχρονίσει το σύστημα των μεταγραφών.

Σ' αυτό, πρέπει να "ανεβούν":

- Η συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων

- Το υπογεγραμμένο συμβόλαιο με τον παίκτη.

Και αυτή η διαδικασία έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί μέχρι τα μεσάνυχτα. Η διαδικασία γινόταν ως εξής: Η πλευρά του ΠΑΟΚ ανέβαζε τα έγγραφα και η Ρουμπίν έκανε την επιβεβαίωση (confirmation).

Όπως ματαφέρεται από ανθρώπους του ΠΑΟΚ, η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ είχε φροντίσει να τα βρει από νωρίς με το Σαμπράνο, πριν έρθει στη Θεσσαλονίκη και πέτυχε επίσης γρήγορα τη συμφωνία και με την Ρούμπιν.

Καθυστέρησε λίγο η συμφωνία μεταξύ της Ρούμπιν και του παίκτη και τελικά ο ΠΑΟΚ "ανέβασε" τα έγγραφα της οριστικής συμφωνίας στις 23.00. Οι Ρώσοι, όμως, καθυστέρησαν την διαδικασία και έκανε την επιβεβαίωση στις 00:25, με καθυστέρηση.

Τελικά, η FIFA, προσμετρώντας το γεγονός ότι ο ΠΑΟκ είχε "ανεβάσει" εγκαίρως τα έγγραφα και ακόμη ότι η Ρούμπιν δεν ζήτησε καμία αλλαγή, έκανε δεκτή την μεταγραφή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ