ΠΑΟΚ

Ανακοίνωσε Ροντρίγκες ο ΠΑΟΚ

ΓΚΑΡΙ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΖ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ
ΓΚΑΡΙ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΖ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ MOTIONTEAM

Παίκτης του ΠΑΟΚ για τα επόμενα τρία χρόνια είναι και τυπικά ο Γκάρι Ροντρίγκες, o oποίος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Τι αναφέρεται στην ανακοίνωση του Δικεφάλου. (VIDEO).

Με τα ασπρόμαυρα θα αγωνίζεται για την επόμενη τριετία ο Γκάρι Ροντρίγκες. Ο 25χρονος εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι υπέγραψε το συμβόλαιό του και ανακοινώθηκε επίσημα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

ΓΚΑΡΙ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΖ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ - ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΦΡΑΝΚ ΑΡΝΕΣΕΝ
ΓΚΑΡΙ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΖ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ - ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΦΡΑΝΚ ΑΡΝΕΣΕΝ MOTIONTEAM

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ: " Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Γκάρι Ροντρίγκεζ, ο οποίος υπέγραψε σήμερα τριετές συμβόλαιο.Ο μεσοεπιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι (9 συμ. – 2 γκολ) έχει αγωνιστεί σε Μποσούιζεν, Ντε Χάαγκ, Ντόρντρεχτ, ενώ η καριέρα του πήρε την ανιούσα για τα καλά μετά από ένα χρόνο στη Λέφσκι Σόφιας και κυρίως μετά την περυσινή σεζόν στην Έλτσε.

Ανακοίνωσε Ροντρίγκες ο ΠΑΟΚ

Έχει γεννηθεί (στις 27/11/1990) και μεγαλώσει στην Ολλανδία και αγωνίζεται στα άκρα και στην επίθεση. Πάρτε μία πρώτη γεύση από το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μέσα από ένα βίντεο του PAOK TV γεμάτο με χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από την καριέρα του Γκάρι Ροντρίγκεζ σε Βουλγαρία και Ισπανία".

"O ΠΑΟΚ θα παλέψει για το πρωτάθλημα"

Ο Γκάρι Ροντρίγκες λίγη ώρα αργότερα μίλησε για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ και τόνισε πως ο "Δικέφαλος" είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα ενώ αναφέρθηκε και στον κόσμο των "ασπρόμαυρων".

Για τα πρώτα συναισθήματά του για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ:
" Νιώθω υπέροχα που βρίσκομαι εδώ, σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους μου έδωσαν την ευκαιρία να παίξω εδώ. Ανυπομονώ να παίξω για τον ΠΑΟΚ".

Για το τι γνωρίζει για τον ΠΑΟΚ:
" Είδα στο internet ότι ο νέος αθλητικός διευθυντής της ομάδας είναι ο Φρανκ Αρνεσεν και προπονητής ο Ιγκορ Τούντορ. Γνώριζα πως η ομάδα παίζει στο Europa League και είναι μία από τις καλύτερες στην Ελλάδα. Επίσης είδα στο διαδίκτυο το ρεπορτάζ για τους φιλάθλους της ομάδας. Είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο πως είναι υπέροχοι. Για μένα είναι ένας σύλλογος που θα παλέψει για το πρωτάθλημα είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα εδώ".

Για το ποιες είναι οι φιλοδοξίες του και τι στοιχεία θα φέρει στον ΠΑΟΚ:
"Η φιλοδοξία μου είναι να είμαι ένας καλός παίκτης για τον ΠΑΟΚ, για όλο τον σύλλογο και όσους είναι εδώ και είναι μέλη μιας καλής ομάδας. Επίσης θέλω να γίνω πρωταθλητής, να κατακτήσω το πρωτάθλημα. Νομίζω αυτή είναι η κάθε φιλοδοξία του κάθε παίκτη που παίζει στον ΠΑΟΚ. Θέλω να γίνω πρωταθλητής και ένας σπουδαίος παίκτης της ομάδας".

Για την κατάστασή του:
" Θέλω να ξεκινήσω μέσα στις επόμενες εβδομάδες, να δουλέψω και ελπίζω να είμαι καλά και δυνατός για να αρχίσω να κάνω πράγματα".

"Εχει υπογράψει ο Ρούντνεβς"

Για τον Αρτιόμς Ρούντνεβς και τον ΠΑΟΚ γράφει η ιστοσελίδα goal.pl τονίζοντας μάλιστα πως ο ποδοσφαιριστής έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον "Δικέφαλο". " Πήγε στην Ελλάδα και σήμερα έχει υπογράψει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ", αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα.

Στην συνέχεια αναφέρεται πως την περασμένη σεζόν οι "ασπρόμαυροι" τερμάτισαν πέμπτοι στο ελληνικό πρωτάθλημα και πλέον μάχονται για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League έχοντας νικήσει στο πρώτο παιχνίδι την Σπάρτακ Τρνάβα με σκορ 1-0.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ