ΠΑΟΚ

Ανακοινώνεται εντός της ημέρας το "διαζύγιο" ΠΑΟΚ-Ίβιτς

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Εντός της Τετάρτης (7/6) αναμένεται να ανακοινωθεί το τέλος της συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τον Βλάνταν Ίβιτς. Τρέχουν οι επαφές για τον διάδοχο. (audio)

Όλες οι ενδείξεις οδηγούσαν σε διαζύγιο. Μπορεί ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ, να ήθελε να εξαντλήσει τα περιθώρια παραμονής του Βλάνταν Ίβιτς στην τεχνική ηγεσία του "Δικεφάλου", αλλά ο Σέρβος και η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν αναπόφευκτο να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους.

Την Τετάρτη (7/6) ολοκληρώθηκε η Γ.Σ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Όπως έγινε γνωστό, εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινωθεί το τέλος της συνεργασίας του "Δικεφάλου" με τον Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος οδήγησε τους "ασπρόμαυρους" στον πρώτο τους τίτλο έπειτα από 14 χρόνια με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στον τελικό του Βόλου απέναντι στην ΑΕΚ. Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να υπάρξει και ανακοίνωση και πιθανόν και δήλωση του 40χρονου τεχνικού.

Ο απολογισμός του Ιβιτς

Ο Ίβιτς έμεινε σχεδόν 1,5 χρόνο στον πάγκο του ΠΑΟΚ (στις 12 Μαρτίου του 2016 στο ματς με τον Παναιτωλικό έκανε ντεμπούτο) και κατάφερε να πάρει τον πρώτο τίτλο, το φετινό Κύπελλο, στην εποχή Σαββίδη, 14 χρόνια μετά την κατάκτηση του τελευταίου τροπαίου του Δικεφάλου.

Επίσης, στα θετικά του συγκαταλέγεται η περσινή κατάκτηση της πρωτιάς στα πλέι οφ, η επαναφορά στους “32” του Europa League, καθώς και το γεγονός ότι φέτος η διαφορά από την κορυφή ψαλιδίστηκε στους 6 βαθμούς σε σχέση με τους -40 πέρυσι. Ωστόσο, η εικόνα του ΠΑΟΚ στα φετινά playoffs ήταν αποκαρδιωτική.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βλάνταν Ίβιτς έγινε ο 21ος από τους συνολικά 53 προπονητές του ΠΑΟΚ που έβγαλαν μία ολόκληρη σεζόν.

Οι προπονητές της τελευταίας πενταετίας

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΓΩΝΕΣ ΝΙΚΕΣ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ ΗΤΤΕΣ

Βλάνταν Ίβιτς 69 41 12 16

Χουμπ Στέφενς 45 26 09 10

Τούντορ Ίγκορ 45 17 17 11

Δώνης Γιώργος 42 26 09 07

Αναστασιάδης Άγγελος 37 18 06 13

Γεωργιάδης Γιώργος 35 15 09 12

Τρέχουν οι επαφές για τον διάδοχο

Από εδώ και πέρα, ο Λούμπος Μίχελ αρχίζει εντατικές επαφές για βρεθεί άμεσα ο διάδοχος του Βλάνταν Ίβιτς στον πάγκο του ΠΑΟΚ, προχωρώντας σε διαπραγματεύσεις με προπονητές που έχει ξεχωρίσει από τη λίστα που είχε.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ