ΠΑΟΚ

"Αν ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ, εμείς δεν έχουμε πρόβλημα"

"Αν ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ, εμείς δεν έχουμε πρόβλημα"

Ο ατζέντης του Κωνσταντίνου Λαΐφη, Κώστας Ηλίας, τοποθετήθηκε για την προοπτική ο 22χρονος Κύπριος παίκτης να μετακομίσει στην Τούμπα.

Ο ατζέντης του Κωνσταντίνου Λαΐφη, Κώστας Ηλίας, μίλησε στο Metropolis 95.5 για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον 22χρονο ποδοσφαιριστή.

"Επισήμως δεν έχουμε κάτι. Ξέρουμε αυτά που διαβάζουμε στα ρεπορτάζ των εφημερίδων. Κατά καιρούς διαβάζουμε για ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Κωνσταντίνο. Επίσημα, όμως, δεν υπάρχει κάτι", είπε αρχικά και συνέχισε αναφερόμενος στην προοπτική του ΠΑΟΚ:

"Είμαι λάτρης του ελληνικού ποδοσφαίρου, μετά την Κύπρο έπαιξα στην Ξάνθη. Για τον Κωνσταντίνο θα ήταν ό,τι καλύτερο. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και αρεστή και προς εμάς και προς τον Κωνσταντίνο. Αν ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ εμείς δεν έχουμε πρόβλημα".

Για το προφίλ του Κύπριου παίκτη σχολίασε: "Είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Δεν το λέω εγώ, αλλά οι αριθμοί. Είναι ένας πολυθεσίτης παίκτης και είναι πολυτέλεια για έναν προπονητή να έχει έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να παίξει και μπακ και στόπερ και χαφ. Η εξέλιξή του είναι ραγδαία. Αν κάνει το επόμενο βήμα θα βελτιωθεί πολύ. Αυτό θέλουμε και αυτό θα επιδιώξουμε".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ