ΠΑΟΚ

Αλλάζει σχήμα, ψάχνει στόπερ o Τούντορ

Αλλάζει σχήμα, ψάχνει στόπερ o Τούντορ
Τούντορ INTIME SPORTS

Τι αποκάλυψε ο Ίγκορ Τούντορ στους παίκτες του ΠΑΟΚ και πώς “ανοίγει” η αναζήτηση για στόπερ και η κουβέντα για το συμβόλαιο του Κόστα.

Έφερε αντιδράσεις η ήττα του ΠΑΟΚ από τον Αστέρα στην Τρίπολη και απόδειξη είναι οι συζητήσεις που είχαν ο Άρνεσεν και ο Τούντορ με ποδοσφαιριστές της ομάδας. Οι δύο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΟΚ εμφανίστηκαν έντονα προβληματισμένοι και μάλιστα, ο Ίγκορ Τούντορ, όπως αποκάλυψε στους παίκτες σκέφτεται να προχωρήσει σε αλλαγές στα επόμενα παιχνίδια.

“Μάλλον πρέπει να αλλάξω σχήμα από 'δω και πέρα”, τόνισε σε μία αποστροφή των λεγομένων του ο προπονητής του ΠΑΟΚ, χωρίς όμως να δώσει ένα πιο ξεκάθαρο στίγμα. Θα εγκαταλείψει την αγαπημένη του διάταξη του 3-5-2; Θα αλλάξει μόνο πρόσωπα ή και τα δύο μαζί; Αυτά είναι ερωτήματα που θα αρχίσουν να απαντώνται από σήμερα το πρωί, καθώς υπάρχει προγραμματισμένη η πρώτη από τις δύο προπονήσεις της ομάδας ενόψει Κρασνοντάρ στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Έρευνα για στόπερ, συζητήσεις με Κόστα και επιστροφή Πούγγουρα

Πάντως, φαίνεται πως ένα από τα πορίσματα του έβγαλαν Άρνεσεν και Τούντορ και μετά τον αγώνα με τον Αστέρα είναι πως η ομάδα έχει ανάγκη από έναν ταχύ και ικανό στο ψηλό παιχνίδι στόπερ. Σ' αυτή τη διαδικασία μπαίνει και το εκ νέου-μετά το καλοκαίρι-άνοιγμα της συζήτησης για το συμβόλαιο του Ρικάρντο Κόστα (φθάνει στα 1,2 εκ. ευρώ ετησίως μαζί με τα μπόνους). Ο ΠΑΟΚ εμφανίζεται ανοιχτός να τον αποδεσμεύσει, αν βρεθεί ομάδα να εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Παράλληλα, ο Ίγκορ Τούντορ έχει στο μυαλό του και την περίπτωση του Αχιλλέα Πούγγουρα για τον οποίο είχε θετική άποψη, από την περίοδο που συμμετείχε στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ. Ο 20χρονος αμυντικός έχει “καθιερωθεί” ως δανεικός στη Βέροια στα τελευταία παιχνίδια. Και αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις. Ο Κροάτης τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν θα έλεγε όχι στην επιστροφή του στην Τούμπα τον Γενάρη, ωστόσο υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις παικτών που απασχολούν.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ