ΠΑΟΚ

Αλλάζει ξανά χλοοτάπητα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Αλλάζει ξανά χλοοτάπητα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ούτε δύο μήνες μετά την τοποθέτηση του χλοοτάπητα, θα γίνει νέα αλλαγή καθώς στον ΠΑΟΚ δεν είναι ικανοποιημένοι και μάλιστα θα διακόψουν την συνεργασία με την εταιρία που είχε αναλάβει το έργο. Τι γίνεται με τον Τάσο Κάκο;

Στον ΠΑΟΚ εδώ και καιρό είχε αλλάξει ο χλοοτάπητας, ωστόσο στο ματς με τον Πανθρακικό η κατάστασή του ήταν πολύ άσχημη. Ετσι σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει από τον "Δικέφαλο" θα διακοπεί η συνεργασία με την εταιρία που ανέλαβε τον νέο χλοοτάπητα της Τούμπας, ούτε δυο μήνες από την τοποθέτησή του.

Μάλιστα επειδή δεν είναι στην κατάσταση που πρέπει ο χλοοτάπητας, προβλέπεται ρήτρα αποζημίωσης για τον ΠΑΟΚ. Ήδη γίνονται συζητήσεις με εταιρίες του εξωτερικού για νέα αντικατάσταση και συντήρηση του χόρτου στην Τούμπα και την Ν. Μεσημβρία.

Τα δεδομένα για Κάκο

Κατά τα άλλα δεν υπήρχε εξέλιξη την Δευτέρα στο θέμα του Τάσου Κάκου ο οποίος μίλησε με τον Ιάκωβο Αγγελίδη για την θέση που μπορεί να έχει στον ΠΑΟΚ. Για τον πρώην διαιτητή υπάρχει θετική άποψη από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, από τον Ιβάν Σαββίδη και τον Φρανκ Αρνεσεν. Όλοι τους ξέρουν πως πιθανόν να υπάρχουν αντιδράσεις από τον κόσμο για την κίνηση της ΠΑΕ με τον Κάκο.

Άλλωστε οι φίλοι του "Δικεφάλου" τα είχαν... βάλει πολλές φορές με τον άλλοτε ρέφερι. Ωστόσο υπάρχει η άποψη πως τα θετικά μιας τέτοιας κίνησης είναι περισσότερα από τα αρνητικά και ότι η οπτική και οι γνώσεις του Κάκου για το ποδόσφαιρο είναι απαραίτητα στον ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ