ΠΑΟΚ

Αλλαγή γυμναστή στον ΠΑΟΚ

Αλλαγή γυμναστή στον ΠΑΟΚ

Ο Δημήτρης Δανιηλιδης αποχωρεί από τη θέση του πρώτου γυμναστή του Δικεφάλου. Τι έγραψε στο facebook.

Από την περασμένη εβδομάδα είχε γίνει γνωστή η ένταξη του Μίλος Βεσελίνοβιτς στο τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ. Αποτέλεσε τον προάγγελο των ανακατατάξεων που επιχειρούνται στο τεχνικό τιμ του Δικεφάλου και απόδειξη γι' αυτό είναι και η απόφαση για αντικατάσταση του πρώτου γυμναστή της ομάδας.

Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Δημήτρης Δανιηλίδης, μέσω facebook, αποχωρεί από την ανδρική ομάδα του ΠΑΟΚ."Κύριος ήρθα, κύριος φεύγω, σας ευχαριστώ όλους... καλή τύχη" ήταν το χαρακτηριστικό ποστάρισμα που προκάλεσε πολλά ερωτηματικά σε όσους τον ακολουθούν στο facebook.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενημερώθηκε χθες απο την ΠΑΕ για το τέλος συνεργασίας τους.Ο ίδιος ήταν ιδιαίτερα στενοχωρημένος και στο στενό και περιβάλλον του έλεγε ότι αιφνιδιάστηκε από την απόφαση, αφού δεν περίμενε ότι θα υπήρξε τέτοια εξέλιξη. Η είδηση κυκλοφόρησε μετά τα μεσάνυχτα κι ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο ποιος θα αντικαταστήσει τον Δανιηλίδη.

Το αν συνδέεται με την έλευση του Μίλος Βεσελίνοβιτς το όλο θέμα (ίσως έχει φέρει και γυμναστή μαζί του ο 37χρονος προπονητής) θα φανεί σήμερα που αναμένεται να πάρει θέση. Ο Δανιηλίδης είναι 41 ετών, δουλεύει στον ΠΑΟΚ από το 2008 (αρχικά στα τμήματα υποδομής) και έχει διατελέσει κατά διαστήματα γυμναστής της πρώτης ομάδας (Μαρτιο-Ιούνιο 2013 και 2014, με προπονητή τον Γεωργιάδη),Φέτος ήταν η πρώτη φορά που αναλάμβανε την πρώτη ομάδα από την αρχή της σεζόν.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ