ΠΑΟΚ

Άκπομ: "Είτε σκοράρω είτε όχι, το σημαντικό είναι οι νίκες"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Τσούμπα Άκπομ ανακηρύχθηκε MVP του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο και έκανε δηλώσεις στη NOVA, όπως και ο Σέρτζιο Ολιβέιρα.

Ο MVP του αγώνα ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 3-0, Τσούμπα Άκπομ έκανε δηλώσεις στη NOVA και ανέφερε πως είτε σκοράρει είτε όχι, το σημαντικό είναι να νικάει ο Δικέφαλος, ο οποίος έκανε ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, διατηρώντας το αήττητό του έπειτα από 24 αγωνιστικές.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ανάδειξη του ως MVP: "Είτε σκοράρω, είτε όχι το σημαντικό είναι οι νίκες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Σήμερα ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς".

Για τη νέα νίκη του ΠΑΟΚ: "Γνωρίζαμε ότι θα είναι ένας δύσκολος αγώνας, γιατί παίζαμε με μια ομάδα που είναι ψηλά στην βαθμολογία. Από εδώ και πέραμε περιμένουμε να έχουμε δύσκολα ματς".

Για το αν ο πιο δύσκολος αντίπαλος του ΠΑΟΚ είναι ο εαυτός του: "Προσεγγίζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Αυτό που μας απασχολεί είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα αήττητοι. Η προσέγγιση μας είναι ότι το κάθε ματς ξεχωριστά είναι ένα ντέρμπι, ένας τελικός".

Για την παρουσία του κόσμου που γέμισε την Τούμπα: "Οι οπαδοί μας με εκπλήσουν σε κάθε παιχνίδι. Ο κόσμος γέμισε το γήπεδο και δεν σταμάτησε να φωνάζει καθόλου. Αυτό μας δίνει ένα κίνητρο για τα επόμενα παιχνίδια και τους θέλουμε δίπλα μας μέχρι το τέλος".

ΟΛΙΒΕΪΡΑ: "ΚΑΝΑΜΕ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ"

Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Βιερίνια και ανέφερε πως η ομάδα του έκανε ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

"Ξέραμε ότι ο Ατρόμητος θα έρθει εδώ να μας δημιουργήσει προβλήματα, στα πρώτα 30 λεπτά δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, χάσαμε και μεγάλη ευκαιρία με το πέναλτι. Ήμασταν τυχεροί στη συνέχεια και πετύχαμε το γκολ στο πρώτο μέρος, είμαι χαρούμενος που μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα.

Ο Αντελίνο είναι μεγάλος παίκτης, είναι φίλος μου, δυστυχώς δεν κατάφερε να σκοράρει αλλά σχεδόν στην επόμενη φάση έβγαλε την όμορφη ασίστ στο γκολ που πέτυχα, είμαστε και οι δυο πορτογάλοι, έχουμε πολλά κοινά, αξίζει τον σεβασμό όλων ο Βιεϊρίνια.

Με βοήθησε πολύ όταν ήρθα στον ΠΑΟΚ, είμαι χαρούμενος που κάναμε ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Δεν είμαι εδώ για να μιλήσω για την απόφαση μου, είμαι εδώ για να μιλήσω για τη νίκη, αυτό έχει σημασία".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ