ΠΑΟΚ

Ακόμη πιο αυστηρά μέτρα θέλει η UEFA

Ακόμη πιο αυστηρά μέτρα θέλει η UEFA
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ είναι η πρώτη ελληνική ομάδα που θα διοργανώσει ευρωπαϊκό παιχνίδι μετά τα γεγονότα στο Παρίσι και έχει ήδη πάρει στα χέρια του τα νέα σχέδια ασφαλείας της Ομοσπονδίας

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και το μεσημέρι θα υποδεχθεί τον Παναιτωλικό στην Τούμπα. Ωστόσο, οι άνθρωποι της ΠΑΕ ασχολούνται από τώρα με τις αυξημένες- ελέω των τελευταίων τρομοκρατικών χτυπημάτων του ISIS ανά τον κόσμο-απαιτήσεις της UEFA για θέματα ασφαλείας ενόψει του επόμενου ευρωπαϊκού αγώνα κόντρα στην Γκαμπάλα την Πέμπτη (26/11).

Ο Δικέφαλος είναι η μόνη από τις ελληνικές ομάδες που αγωνίζονται εντός έδρας και ήδη έχει πάρει το μήνυμα της UEFA για το πόσο αυστηροί και σχολαστικοί θα είναι οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας που θα έρθουν από την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη.

Στην επιστολή που εστάλη-ηλεκτρονικά-στα γραφεία της Τούμπας, γίνονται πολλές επισημάνσεις για το πώς πρέπει να λειτουργήσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από ΄δω και πέρα σε θέματα ασφαλείας και ελέγχου κατά την προσέλευση των οπαδών στο γήπεδο.

Στο κείμενο υπάρχουν πολλές επισημάνσεις για περισσότερους και πιο εξονυχιστικούς ελέγχους, καθώς και για τον τρόπο με το οποίο θα γίνονται-για παράδειγμα ζητείται ο σωματικός έλεγχος να γίνεται πριν οι οπαδοί μπούνε μέσα από τα τουρνικέ-ενώ, παράλληλα, τίθενται και ερωτήματα.

Αυτά αφορούν πάνω σε λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν οι άνδρες της σεκιούριτι του ΠΑΟΚ, αλλά και οι δυνάμεις της Αστυνομίας.

Στη σύσκεψη που θα γίνει για τον αγώνα ΠΑΟΚ-Γκαμπάλα, οι απεσταλμένοι της UEFA θα ζητήσουν πλήρη ανάλυση του τρόπου με τον οποίο δουλεύουν οι σεκιούριτι του ΠΑΟΚ, καθώς και οι Αστυνομικοί

Παράλληλα, με τις επιστολές που στέλνει σε όλες τις ομάδες, η UEFA ζητά από τα στελέχη τους που εργάζονται στον τομέα της ασφάλειας να μελετήσουν όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν στα γεγονότα στο Stade de France στο Παρίσι, προκειμένου να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για το πώς επιχειρούν να μπούνε σε ένα ποδοσφαιρικό στάδιο οι τρομοκράτες.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ