ΠΑΟΚ

Αινιγματικός ο Ενρίκε για το μέλλον του

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏÊ - ÅÓÔÅÑÓÏÕÍÔÓ / EUROPA LEAGUE / PAOK - OSTERSUNDS (MOTION TEAM)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏÊ - ÅÓÔÅÑÓÏÕÍÔÓ / EUROPA LEAGUE / PAOK - OSTERSUNDS (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Πέδρο Ενρίκε ρωτήθηκε για μία ακόμη φορά για το μέλλον του και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής στον ΠΑΟΚ.

Σκόραρε ξανά ο Πέδρο Ενρίκε σε αγώνα της Καραμπάχ (κόντρα στην Σουμκαέτ για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Αζερμπαϊτζάν) και προκάλεσε γία μία ακόμη φορά συζητησεις για το μέλλον του. Ο Βραζιλιάνος, μιλώντας, στο azerisport.com, τόνισε μεταξύ άλλων:

Για την πορεία του με την Καραμπάχ: "Νομίζω ότι είναι επιτυχής ο δανεισμός μου. Έπαιζα συχνά και σκόραρα στον ΠΑΟΚ, το ίδιο κάνω και στην Καραμπάχ. Η συμμετοχή μου στο Champions League, ήταν μια καλή εμπειρία για εμένα. Προσωπικά εκτιμώ την σεζόν ως μια καλή χρονιά για εμένα".

Για το αν θα παραμείνει στην Καραμπάχ: "Φυσικά, το Champions League παίζει ρόλο για εμένα. Μέχρι το καλοκαίρι έχω συμβόλαιο με την Καραμπάχ, αλλά ανήκω στον ΠΑΟΚ. Ο χρόνος θα δείξει τι θα γίνει. Όταν βγαίνω στον αγωνιστικό χώρο προσπαθώ να απολαύσω το παιχνίδι. Σίγουρα το να παίξω στο Champions League, απέναντι σε μεγάλες ομάδες, αποτελεί κίνητρο για εμένα".

Για τις φήμες ότι θα επιστρέψει τον Γενάρη στον ΠΑΟΚ: "Αυτή είναι δουλειά των ΜΜΕ. Στην Ελλάδα υπάρχουν καλοί δημοσιογράφοι. Δεν μπορώ να πω κάτι για αυτό από την στιγμή που δεν έχω κάποια επίσημη ενημέρωση".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ