ΠΑΟΚ

Aϊ Βασίληδες Κρέσπο, Τσίμιροτ και Κάνιας

Aϊ Βασίληδες Κρέσπο, Τσίμιροτ και Κάνιας

Οι τρεις παίκτες του ΠΑΟΚ, Κρέσπο, Τσίμιροτ και Κάνιας συμμετείχαν στην χριστουγεννιάτικη γιορτή του PAOK Action. Το διήμερο 16-17/12 το τουρνουά "Παντελής Κυριακίδης".

Τρεις ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ συμμετείχαν στην χριστουγεννιάτικη γιορτή του PAOK Action που διοργάνωσαν, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, το Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου, το ίδρυμα “Η Μέλισσα”, το Ελληνικό Παιδικό Χωριό και Το Χαμόγελο του Παιδιού.

Τα παιδιά με τους συνοδούς τους συγκεντρώθηκαν στο NOESIS – Κέντρο Διάδοσης Επιστημών & Μουσείο Τεχνολογίας. Aρχικά έμαθαν για τον μαγικό κόσμο των αστεριών μέσω της ταινίας «Αστερισμοί και Μύθοι» που παρακολούθησαν στην αίθουσα προβολής του Πλανηταρίου.

Στη συνέχεια ξεναγήθηκαν στο Μουσείο Τεχνολογίας, που περιλαμβάνει το εκθετήριο αυτοκίνητων, το εκθετήριο Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας όπου ενημερώθηκαν για τα επιτεύγματα της αρχαίας Ελλάδας και έγιναν για λίγο μικροί επιστήμονες στο Τεχνοπάρκο, το χώρο με τα διαδραστικά εκθέματα. Οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου, Χοσέ Άνχελ Κρέσπο , Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας και Γκόικο Τσίμιροτ , σε ρόλο Αγίου Βασίλη, μοίρασαν δώρα στους μικρούς τους φίλους, και πέρασαν χρόνο μαζί τους, υπογράφοντας αυτόγραφα, ενώ τα φλας δεν σταμάτησαν λεπτό.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙ

Συνολικά 17 ομάδες από τις ηλικιακές κατηγορίες προπαιδικού, τζούνιορ, προτζούνιορ και bambini θα στηρίξουν την προσπάθεια ενίσχυσης της οικογένειας Κυριακίδη

Από τη νύχτα της 24ης Μαΐου του 2009 πέρασε πολύς καιρός. Οχι για όλους. Για την οικογένεια του Παντελή Κυριακίδη, ο χρόνος σταμάτησε εκεί. Μία στιγμή ήταν δυστυχώς αρκετή για να αλλάξει τη μοίρα του παιδιού, παίκτη των Τμημάτων Υποδομής του ΠΑΟΚ. Ο Παντελής έκτοτε παραμένει καθηλωμένος, σε άγρυπνο κώμα. Επέστρεφε από ποδοσφαιρικό τουρνουά μαζί με τον πατέρα του, όταν συνέβη το μοιραίο τροχαίο. Ο πατέρας χάθηκε, ο γιος μάχεται ακόμα.

Και αυτή τη χρονιά, φυσικά, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τα Τμήματα Υποδομής της στηρίζουν τον Παντελή, διοργανώνοντας το τουρνουά «Παντελής Κυριακίδης» στις 16 και 17 Δεκεμβρίου, με τη συμμετοχή συνεργαζόμενων ακαδημιών. Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στα γήπεδα Champions και Λέοντες από τις 11.00 έως τις 17.00. Το τουρνουά αφορά στις ηλικιακές κατηγορίες προπαιδικού, τζούνιορ, προτζούνιορ και bambini.

Στο τουρνουά συμμετέχουν οι εξής συνεργαζόμενες ακαδημίες: Mundialito, Aετός Ορφανού, ΠΑΟΚ Κομοτηνής, Αλεξάνδρος Κιλκίς, Εθνικός Αξιούπολης, ΠΑΟΚ Κουλούρας, ΠΑΟΚ Ισαακίου, ΠΑΟΚ 2006, Μακροχώρι, ΠΑΟΚ Πατριαρχείου, Ηρακλής Λάρισας, ΠΑΟΚ Αγίου Βασιλείου, ΠΑΟΚ Δράμας, Χριστό Σερρών, ΠΑΟΚ Κοίλα Κοζάνης, ΠΑΟΚ Καβάλας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ